• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ankzoc, tak rozpieszcza mnie... :cool2:tfu tfu ...zeby nie zapeszyc ;-)

kochana Majeczka :-) moj synus tez brzuszek czuloscia obdarza, ale kopniaczkow jeszcze nie czul... w kazdym razie gada do brzucha, robi to przez pepek ;-) i twierdzi ze dzidzius na bank go slyszy

lece na obiadek

myszka ja przetestowałam i stwierdzam, że xbox lepszy, dokupicie sobie kinecta i o wiele większy wybór gier będziecie mieli :tak:

Nef, super, że Gosia zadowolona, a piosenka z imionami dzieci jest cudowna, w każdym przedszkolu chyba się ją śpiewa na przywitanie, Ami chodziła na początku i non-stop ją nuciła :-D

ankzoc, pomysł z listem jest super, ja pamiętam jak ja jeszcze jako dziecko pisałam taki list kredkami rysując co chcę, byle by Mikołaj się nie pomylił :-D;-) Amelcia już ma mnóstwo zamówień, a to w TV coś zobaczy a to w gazetce z Makro, no właśnie mnóstwo tanich mega zestawów lego jest teraz w promocji jak któraś ma kartę :tak:

Amelcia też gada do brzuszka, do siostrzyczki- zobaczymy jaką intuicję ma nasze dziecie ;-)

moja mała pokazuje paluszkiem na brzuch jak pytam gdzie jest dzidzia? a wczoraj zamiast na brzuch to mi spodnie ściągnęła i na majtki pokazuje a mąż :,, nie kochanie, tam jest wyjście'' :-D
ankzoc cudowna córcia!
pscółka zakupy z moim mężem to też istna katorga zwłaszcza że ja sama nie lubię po sklepach łazić a on musi do każdego sklepu wejść porównać ceny żeby tylko złotówki nie przepłacić...

my to nie mamy w sumie tak duzo osób do obkupienia :P bo tylko rodzice i bracia, a babci i dziadkowi to albo książka, krem albo witaminy :D takze nie jest źle :D

co do kosnoli :D my mamy xboxa haha :D kupilismy sobie jak Maja sie urodziła bo nam sie nudziło jak cały dzien spała:dry: heheh :D ale ja najchętniej pograłabym w simsy :D tylko nie mam :( a pirackich nie mozemy miec :P :-D

wczoraj zamiast na brzuch to mi spodnie ściągnęła i na majtki pokazuje a mąż :,, nie kochanie, tam jest wyjście'' :-d
:-d:-d:-d:-d:-d

krolewna
, the sims miałam każdą wersje od 1 do 3...wszystkie częście, byłam zapalonym graczem na kody :zawstydzona/y: uwielbiałam kupować, budować, tworzyć rodzinę i wprowadzać ją do domu...sprzedałam je jak Ami się urodziła...teraz żałuję bo znów mnie ciągnie :-( (ale miałam na PC)...my nie mamy żadnych gier pirackich, mój R jest na tym punkcie świrnięty i ma tyle kasy w grach, że szok

dziś wyszukałam już prezenty dla dzieci siostry, razem z Mamą moją kupujemy im książki (mam zniżkę 20% powyżej zakupów za 75 zł)...ciotka leci do nich 22 grudnia (a do chin paczka jest cholernie droga i idzie czasem ponad m-c), więc kupujemy im polskie książki, by mieli kontakt z językiem, a z drugiej strony, żeby ciotka mogła zabrać ze sobą jak będzie leciała :tak:

Ostatnia edycja:
a ja polecam zabawki z biedronki :D
moja mam to cały zapas robi, a to jakiś stempelki a to puzelki drewniane, za tanie pieniądze a na prezent dla takiego malucha super :)
Maja ma pełno tych zabawek z elefun

:-d:-d:-d:-d:-d

krolewna
, the sims miałam każdą wersje od 1 do 3...wszystkie częście, byłam zapalonym graczem na kody :zawstydzona/y: uwielbiałam kupować, budować, tworzyć rodzinę i wprowadzać ją do domu...sprzedałam je jak Ami się urodziła...teraz żałuję bo znów mnie ciągnie :-( (ale miałam na PC)...my nie mamy żadnych gier pirackich, mój R jest na tym punkcie świrnięty i ma tyle kasy w grach, że szok

dziś wyszukałam już prezenty dla dzieci siostry, razem z Mamą moją kupujemy im książki (mam zniżkę 20% powyżej zakupów za 75 zł)...ciotka leci do nich 22 grudnia (a do chin paczka jest cholernie droga i idzie czasem ponad m-c), więc kupujemy im polskie książki, by mieli kontakt z językiem, a z drugiej strony, żeby ciotka mogła zabrać ze sobą jak będzie leciała :tak:

ehh wiesz co jakbym miała kupić każdą gre oryginalną to bym zbankrutowała :P
mój maż chciał przerobić xbox zeby dało sie nieoryginalne gry wgrać ale jakos przez dwa lata nie było czasu :P a ja chce te simsyyyy :P
na PC tez miałam, chociaż te 3 to mi kiepsko juz działały bo miałam starego laptopa :P

a z oryginalnych to jakieś karaoke albo coś tanecznego to bym kupiła oryginalne a tak to :no: niestety ceny powalają już za samą konsole trzebab było wybulić..

a jeszcze lubiłam grac w harrego pottera hahaha :D moj brat miał fioła, a ja tez grałam :D

krolewna jak macie podpiętego xboxa do netu to możecie przez net kupować dużo taniej gry, nowości są tylko drogie a tak to za 50 zł np Harrego kupiliśmy R z Ami grają i inne gry, fakt, że są na dysku, teraz R już żadko kupuje gry takie w pudełku, ale za dobrych czasów jeszcze się tego nazbierało kilka pudełek, ponad setka to na bank :tak::zawstydzona/y: to masz o xbox live- naprawdę się opłaca Zajrzyj do serwisu Xbox LIVE - Xbox.com ja jestem przeciwnikiem przerabiania konsol, mój R też...fakt, że gry na xboxa droższe niż na PS3, ale dużo większy wybór i niepowtarzalne :tak:;-):-)

reklama
Iśku to u nas odwrotnie, ja jestem za prawdziwą, bo dla mnie takie święta mają klimat, a mój R za sztuczną, bo musi potem się martwić co z nią zrobić...hehehe jakby miał problem ją spalić w ognisku :dry:...ale u mnie w domu zawsze była prawdziwa, mała, duża, gęsta mniej gęsta, ale zawsze prawdziwa...a u R zawsze sztuczna, ba jak kiedyś ubraliśmy z R po swojemu (jeszcze jak chodziliśmy ze sobą), to mama R poprzewieszała po swojemu :dry: u mnie zawsze tradycyjnie dzieci ubierały choinkę z pomocą starszych :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry