• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aaaaaaaaaaaaaaa skasowałam sobie całego posta chyba się w tyłek ugryzę!!!!!! :angry:

nie dość że mam dzisiaj ujowy humor od samego rana...to jeszcze na koniec złośliwości ze strony laptopa wrrr

Nef może to skonsultuj z ginem jeśli masz taką możliwość? uspokoisz się wtedy. Oszczędzaj się....

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!

no i dużo zdrówka dla chorowitków!!!

Dzieki dziewczyny, kochane jestescie.

Wiecie, ze tylko tutaj moge wspomniec, ze boje sie i jednoczesnie ciesze na usg? 'Normalni', 'nieciezarni' ludzie srednio mnie rozumieja..Dam znac co i jak jutro. Dziekuje jeszcze raz.:happy2:

Pchla Jestem z Tobą bo też mam jutro wizytę ! Będzie dobrze :-)

Nef koniecznie skonsultuj się z lekarzem, odpoczywaj dużo ;-)

Ja idę spać niedługo bo jutro też wizyta, pochwalę się jak wrócę !

dziękuję dziewczyny za wsparcie, bo juz łapię doła

miałam wczesniej epizody z plamieniem i gin mnie uspokajał, ze tak wysoka ciąża jest już bezpieczna, że tylko żywa krew moze zagrazac.... ale teraz 3 dzień plamienia i te bóle brzucha... niby nie jakies straszne, ot macica pracuje, ale z dodatkiem plamienia to już mam wizję odklejajacego się łożyska, czy inne bzdury:-(

No i prawda taka, ze 3 dni temu przecholowałam, cały dzień na nogach... i taki efekt:no:

spróbuje sie jutro umówić na wizytę, choćby dla własnego spokoju, bo juz mi wyobraźnia za bardzo działa

dzisiaj siedzac se ogladałam film i co...?...aaaaaaaaaaaaaaa chyba malenstwo dało znac o sobie..i napewno niebyły to jelita :P heheheh i leze leze i czekam na nastepne ruchy hehehe

pozdrawiam was miłych snów spokojnej nocy ..

Dzien dobry z rana. wpadlam sie przywitac przed wycieczka na badania i zyczyc wam pieknego dnia :)
za kciuki nie dziekuje zobaczymy po jak bedzie ;)
wczoraj jeszcze przyjaciele wpadli wiec nie bylo jak odpisac.

Nef-do lekarza migiem! Zadnego krwawienia/plamienia w ciazy lekcewarzyc nie mozna! pewnie to nic ale niech o tym niczym lekarz zdecyduje. ja trzymam kciuki.

Za dzisiejsze Usg i wszystkie wizyty, a troche dzis bedzie jak pamietam 3mam mocno kciuki i czekam na relacje. Ja swoja tez zdam wieczorem :)

milego i do milego :)

Witam sie z kawą życząc miłego dnia i owocnych badań dla tych, które dziś się im poddadzą :-)
Nef, przeczytałam w książce "w oczekiwaniu na dziecko", że plamienia w 2 i 3 trymestrze nie są groźne, jednak kiedy towarzyszy im ból brzucha, to trzeba koniecznie skonsultować to z lekarzem. Nie czekaj na nic, w razie "w" idź na izbę. Trzymam kciuki &&&&&&&&

A dziś w tvn-ie będzie chyba coś o rankingu porodówek w Polsce, W DDTvn.

reklama
Nef i ja trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.
Informuj nas na ile sie da :)

Bishopka - jesli ogladasz to daj znac jak ten ranking wypadl. Ja jestem w pracy wiec nie mam mozliwosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry