• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja też Was witam cieplutko
u nas weekend minął super także mam powera na cały tydzień.
zabieram się za porządki i lenka podobnie jak ty na odstrzał idzie kuchnia :)
pozdrawiam wszystkie brzuchatki i ich malenstwa w brzuszku i nie tylko.

reklama
Cześć dziewczynki :)
Ja małą szczepiłam 6w1 + pneumokoki, rota odpuściliśmy z tych samych względów o których piszą dziewczyny :tak: i nie pamiętam czy już miała meningokoki czy będzie dopiero miała bo za tydzień idziemy na szczepienie właśnie to muszę spojrzeć w książeczkę, niestety żadna szczepionka nie da nam 100% gwarancji że unikniemy niechcianego, np koleżanki córcia mimo że szczepiona miała pneumokoki :eek: jak do tej pory szczepionki kosztowały już nas ponad 1700 zł..a nie braliśmy rota które też są bardzo drogie..ja pod koniec roku biorę rachunek za szczepienia i składam u męża w pracy wniosek o zwrot w postaci zapomogi :tak:czasem się uda, czasem nie;-)
yoohoosek gratuluję siusiaczka ;-)
Pchła świetny pomysł z bajkami! niestety w tej kwestii moja wyobraźnia jest trochę spaczona, jak opowiadam jakąś historyjkę córci to mąż się w głowę tylko puka :-D
Nef zdrówka dla córeczki!
Shy ja robiłam na weekend tort śmietankowo-jagodowy bo odkryłam zamrożone jagódki w lodówce, dziś już nie ma ani kawałka więc chyba był dobry ;)

pscółka i spółka - tak tak faceci to duże dzieci ;-), bardzo ciekawe te artykuły, powiem ci, że ja sama bałam się Maję szczepić tymi skojarzonymi, bo koleżanka własnie po takiej skojarzonej zauważyła u synka opóźnienia w rozwoju, szczepie tylko tymi, którymi muszę, żadnych dodatkowych nie dawałam i tak za każdym razem strach był, czy wszystko będzie ok :-(. Jeśli chodzi o homeopatię to ja też stosuję nie raz :-) i faktycznie działa, ale nigdy nie stosowałam odtruwania jak pisała ella

Ella1 - a na czym polega to odtruwanie homeopatyczne po szczepionce! Co podajesz?

Pchla_Szachrajka - świetny pomysł :-)

Iśku - ;-)

Nef - zdrówka dla córci

Dotkass - czyżby znowu podły humorek?

yoohoosek - gratulacje :-)

hej dziewczyny

nie nadrobię tego co napisałyście ale widzę że temat szczepień. U Fifka nie mieliśmy wyboru bo młody urodził się z infekcją wrodzoną i by w ogóle zaszczepić musieliśmy odbyć wizytę u okulisty a na podstawie jego opinii neurolog wystawił zaświadczenie że możemy młodego zaszczepić. Szczepiony był podstawowymi ale z tego co się orientuje tylko martwymi komórkami. Żadnych dodatkowych szczepień nie miał. Rota według mnie bez sensu, pneumokoki, meningokoki też są zbyteczne ale to moje zdanie.

Dziewczyny zdrówka i poprawy humoru

reklama
mamakruszynki gratulacje :) jaką masz dorosłą córeczkę ma już ząbka :D

Ja się melduję że jestem, ale teraz będę rzadko do was zaglądać bo niestety brak czasu i za dużo na głowie związanego z całym zamieszaniem mieszkaniowym i przeprowadzką. Czytam was regularnie ale nie dam rady odpisywać bo podczytuje was jak mam chwile na kom. A jak natworzycie tyle postów to każdej na kom ciężko odpisać a później jak włączam komp to nie wiem od czego zacząć żeby po kolei odpisać każdej...
Więc narazie musicei mi wybaczyć będę troszeczkę bardziej biernym użytkownikiem forum, ale cały czas jestem z wami i jak w końcu będziemy już po przeprowadzce to na bieżąco będę was nadrabiać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry