• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny a ja mam faze na chleb z miodem. Swiezy chlebek z maselkiem pokrojonym cieniutko z lodowki, miodek i kakao....Masakra, uwielbiam na wieczor... smiley-face-is-hungry.png

reklama
Alex2-wposmnialas wczoraj o frytkach:) wczoraj z M tez zjedlismy na sam wieczór do tej pory mi sie odbijaja:-D

Hehe ja też czuje je wszędzie, tym bardziej że musiałam smażyć starym domowym sposobem, bo nie mam frytkownicy i szczerze nie zamierzam mieć, bo bym cały czas wpierniczała frytki i smażony syr:-) a jestem taką pyrą że szok :-D
ale smaki zaspokojone więc mam spkój na najbliższe tygodnie!!!;-)

iza876 ja też długo nie czułam ruchów, a teraz od paru dni, to wieczorami, rano i w dzień czuję :-D więc cierpliwości ;-)
Nef a próbowałaś jakieś naturalne uspypiacze? np. ciepłe mleko z miodem, podobno dobrze usypia ;-) ja na szczęście nigdy nie miałam problemów z zasypianiem i mam nadzieję, że mieć nie będę, bo domyślam się że to męczarnia niezła.
Phelania pijasz kawkę? ja przed ciażą dużo pijałam, a teraz zamieniłam na inkę, trochę się obawiam, że po kawie, dzieciaczek będzie zbyt pobudzony, ale to może moje wymysły ;-)

miłego dnia ;-)

margot87- pije capucino z magnezem i jest ok:tak:nie dajmy sie zwariowac:-)w pierwszej ciazy pilam kawe rozp. 1 łyżeczke z duza iloscia mleka i z młodym ok:)

Dziewczyny wklejam tort który juz zamowilismy na Roczek Niunia (smak Straciatella):)alus.jpg

Ostatnia edycja:
Witam się i ja
Ella ja mam identycznie tylko zazwyczaj z lewej strony. Ale to chyba normalne bo wszystko tam się rozciąga :sorry: Ja też chyba cierpię na bezsenność. Prędzej jak o 1 nie mogę zasnąć a potem rano nie mogę zwlec się z łóżka. Zabieram się za sprzątanie i obiadek. Pozdrowionka:-D

Cześć dziewczynki :)
Phelania witaj ponownie ;-) nawet kiedyś się dopytywałam o Ciebie i zrozumiałam że się na majówki przeniosłaś, widocznie źle zrozumiałam :-D odmaciczne zwiotczenie mózgu już mnie chyba dopada :baffled: Torcik rewelacja!
Ja piję kawę rozpuszczalną, czasem jak jest niskie ciśnienie to i parzoną sobie zrobię :tak:w poprzedniej ciąży też piłam i wszystko jest ok
Ella ja też mam takie bóle i też z prawej strony :/ pomaga magnez i odpoczynek, pochwal się fryzurką jak wrócisz :)
Nef, beti współczuję bezsenności ja dalej 22 max padam a i tak jak nawet o 8 się budzę to przeważnie nieprzytomna :eek: z tego też powodu nasze życie intymne ubolewa ostatnio bo mąż przed 24 się kładzie jak ja już w fazie REM jestem i podobno jeszcze go zbluzgać przez sen potrafię jak coś chce zadziałać :-D ja tam nic nie pamiętam..
Dotkass jak u mamusi?;-)
Witam nowe kwietniówki :)
Mam dzisiaj w planie zrobienie porządków w 3 szafach...oby na planach się nie skończyło ;-)Miłego dnia dziewczynki!

Magnez od razu łyknęłam jak mnie odpuścił pierwszy skurcz od razu dwie tabletki. Ja po pierwszej ciąży wiem że mam problemy z gospodarką magnezu w ciąży i teraz muszę już pilnować i łykać codziennie przez jakiś tydzień a co jakiś czas zjeść gorzkiej czekolady bo ona super uzupełnia niedobór magnezu:-D

Mi po wczorajszych porządkach nie wiele zostało więc dziś leniu****e na całego i czas cały poświęcam młodemu

Karenka ogorek z miodem???Nawet nie umiem wyobrazic sobie tego smaku:)) Normalnie tak jadalas czy to zachcianka ciazowa?:)

Mi gin odnosnie kawy powiedzial ze mozna pic spokojnie jedna, dwie dziennie...Ja kiedys pilam duzo kawy, ale teraz przerzucilam sie na inke i zupelnie nie czuje roznicy, wiec nie wracam do kawy-choc myslalam ze bedzie ciezko. W sumie kawke pije raz w tygodniu jak wychodzimy z mezem do kawiarni na niedzielnym spacerze albo jak mamy gosci-to wszystko:) Ale z tego co wiem to pic spokojnie mozna, a jak z mlekiem to w ogole bez problemu w rozsadnych ilosciach

reklama
Co do kawy, to ja piję i dzidzia rozwija się prawidłowo. W poprzedniej ciąży obchodziłam się z sobą jak z jajkiem, tego nie, tamtego też nie i wiadomo jak się to skończyło. Teraz piję kawę, nawet szklankę piwa wypiłam :zawstydzona/y: bo mi się chciało.
A tak w ogóle to witam Was :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry