Witam dziewczyny,
ja od dwóch dni mam nieznośne bóle krzyża, budzę się nad ranem i nie mogę spac :/ ..nie wiem czy powodem jest ciąża czy po prostu za długo śpie
, zasypiam dosyć szybko..czasem poczuję brzuszek ale delikatnie.
Przez 6 dni jeszcze mam brac duphaston po pół tabletki 2 razy dziennie..szczerze wam powiem że trochę się boję przerwać mimo że nic niepokojącego się nie dzieje..psychicznie czułabym się lepiej, ale chyba trzeba zaufać lekarzowi.
Jeszcze tydzień pracy i 2 tyg urlopu, wyjeżdżamy na Krym
a potem L4..
Zakupiłam sobie książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" ,polecam
ja od dwóch dni mam nieznośne bóle krzyża, budzę się nad ranem i nie mogę spac :/ ..nie wiem czy powodem jest ciąża czy po prostu za długo śpie
Przez 6 dni jeszcze mam brac duphaston po pół tabletki 2 razy dziennie..szczerze wam powiem że trochę się boję przerwać mimo że nic niepokojącego się nie dzieje..psychicznie czułabym się lepiej, ale chyba trzeba zaufać lekarzowi.
Jeszcze tydzień pracy i 2 tyg urlopu, wyjeżdżamy na Krym
Zakupiłam sobie książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy" ,polecam
Tymczasem unikam słodyczy itp. Chciałam zapytać jak z tym jest u was? Przeraża mnie to tempo
Z zewnątrz niby nie rzuca się w oczy, ale ja czuję się bardziej okrągła! Chyba muszę wprowadzić jakieś lekkie produkty na najbliższe dni. Przed ciążą schudłam ponad 10 kg i teraz trudno mi przywitać każdy nowy kilogramik