Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

także jest ok. Życzę wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia , a także poprawy humorku;-) powiem wam ze jak wracalam od lekarza to tez jakoś mnie cosik dopadlo i myślałam ze bede sie darla na wszystkich przechodniów
Nie wiem , te hormony chyba.... Ps. U mnie tez ladnie biało i trochu mrozno
. Co do pobytu u siostry było fajnie, ale ten mój zły humor chyba hormonami jest spowodowany, bo cały czas chce mi się płakać, a to usłyszę jakąś złą wiadomość, a to nachodzą mnie złe myśli, że jestem nieudacznikiem w życiu zawodowym, a to zepsuł się nam aparat fotograficzny, zostawiłam telefon u siostry, dowiedziałam się że najlepsi przyjaciele wyjeżdżają na dwa lata do Szwajcarii no i ryk cały czas....... Taki niekończący się PMS:-(. Ale zamiast się nad sobą użalać postanowiłam wziąć się w garść!
Ja wciąż jeszcze chora, zwłaszca noca mnie łapią takie ataki kaszlu, że M wyprowadza sie z sypalni na kanapę. Gosiek troche lepiej i spóbuję ja dzisiaj po południu zaprowadzić na 2 godz. do przedszkola. Naszą adaptację diabli wzięli, zaczynamy od poczatku... ech... mam tylko nadzieję, że w dobrym zdrowiu dotrwa do czwartkowych mikołajek, bo w przedszkolu zabawa, teatrzyk i mikołaj wręczający prezenty wczesniej przygotowane przez rodziców.