• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć brzuchatki,w końcu udało mi się Was podczytać:biggrin2:
Powiem Wam że jakby mnie tak w windzie wkręcili to padłabym tam trupem,albo co gorsze urodziła na miejscu.Ale z drugiej strony to nie poważne,bo jeśli ktoś miałby słabe serce,to poważnie mógłby zejść:no:
Ja też w ten weekend wychaczyłam wyprzedaże w big starze i kupiłam sobie taką tunikę do kolan,i dwie bluzeczki za grosze,bo było wszystko za połowe ceny:biggrin2:
Muszę się Wam pochwalić że kupiłam sobie dzisiaj telewizor,na który czaiłam się już trochę czasu,ma 51 cali więc będzie a czym oglądać,a ten z salonu damy sobie do sypialni:biggrin2:.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczorku:biggrin2:

a nam dzisiaj brodzik zacząl przeciekać:wściekła/y:
musieliśmy rozwalić kafla, jestem strasznie zła na kolesia, co nam robił remont 3 lata temu, bo miała być typowa rewizja na magnes (nawet te magnesy kupiłam), a on niby przykleił tego kafla lekko i niby miało być spoko z odbiciem go w razie awarii... i co? i drugi raz trzeba bić kafla!:wściekła/y:

Za pierwszym razem totalnie zatkał sie brodzik, a teraz zaczęło przeciekać, a że w ndz i baliśmy się, że zalejemy sąsiadów, sami zaczęliśmy tam grzebać i kafel był tak przyklejony, że nawet po zbiciu ciężko go było usunąć:wściekła/y: a koleś żle zamontował uszczelki!normalnie bym temu kolesiowi nogi z d... powyrywała.
Na szczęscie mam sporo kafli w zapasie. Ale cała niedziela do niczego:crazy:

mamakruszynki
super telewizor, teraz macie mini kino:tak:
moja teściowa ma taki TV, ale ona ma tak wielki salon, że on optycznie wydaje się mniejszy.... a u nas "na salonach" 42 cale wyglądają na duże:-D

Isku my tez niedawno zmienialismy telewizor na ledowy...
i wszyscy odwiedzający zauważają, ale nie nowy TV, a nową szafką pod TV:-D
Polecam szafki z mebli agata. Takie połaczenie typowego stolika telewizyjnego z ruchomym wysięgnikiem, idealna sprawa przy małych dzieciach - nie ma możliwosci wywrócić telewizora.

M własnie skończył zmieniać syfon. Chyba nie cieknie, ale i tak z montowaniem nowego kafla trzeba poczekać, aż wyschnie pod brodzikiem. teraz sobie zrobimy na magnesy.... a tego fachury to juz nawet nie wzywam, jak 2x spieprzył, to juz wolę kogoś innego brać.

Isku my go mamy na takiej skośnej ścianie z oknem, więc wysięgnik odpadał, a przez to, że stoi ukośnie do całego pokoju, to niemal nie wykorzystujemy tej ruchomości uchwytu, bo nawet z kuchni widać.

Przepraszam,że o sobie ale najadłam się dzisiaj okropnego strachu i nie mogę o niczym innym myśleć :no: Napisałam na wątku wizytowym co i jak , może wieczorem uda mi się dać znać jak poszło o ile nie padnę ze zmęczenia!
Buziaki dla mamuś i maluszków!!

Dzień dobry!! :-)

oj jak u nas śnieżkiem sypnęło..ładna zimka!
Młodemu się aż oczy zaświeciły jak to zobaczył heheh.

a tak to u nas chyba ok.
Humor dopusuje..jakiś większych dolegliwości brak. i czekamy na środową wizyte.
Miłego dnia

Witajcie brzuchatki:-)

U mnie weekend udany poza oczywiście przeziębieniem, które mnie dopadło i dzisiaj w pracy siedzę z toną chusteczek do naosa:-(
ja mam jutro wizytę to porozmawiam o tym przeziebieniu...

reklama
hej :)
nie odpisze każdej po nie pamiętam co:P
co do porodu i krwi, nie standaryzujcie znowu, bo dla jednej poród będzie czymś okropnym a dla innej niczym strasznym, jedna będzie widziała krew a druga prawie wcale to jest jak wyliczanka:confused2:
rózni l,udzie rózne progi bólowe

mąż zakupił mi samochód więc jeździć mogę tzn nie mogę bo nie ma opon zimowych a u nas własnie spadł śnieg:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry