• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
agatawro to gratuluje:) ja niestety jeszcze dokładnie nie wiem:( na badanie idę za dwa tyg i mam nadzieje ze sie okaże :-) Muro no to szkoda:) tak to spotkalybysmy sie na porodowce:-)

reklama
Hej
Lekarz zobaczył wyniki moczu i powiedział że nie jest źle ale mam przyjść na wizytę tydzień wcześniej, także jakby było coś pilnego to wezwałby mnie dzisiaj :sorry2:
U nas tyle nasypało śniegu od 16 że jestem w szoku :szok: oby tak dalej. Przynajmniej jedna zima podczas której nie muszę stać na przystanku o 6 30 czekając na autobus do pracy :tak:
Byłam w ciucholandzie żeby kupić sobie jakąś szerszą kurteczkę albo płaszczyk ale niestety nic nie było :wściekła/y: trzeba zrobić rundkę po sklepach albo zajrzeć na allegro. Pomału nie mieścimy się w moją kurtkę :szok:

AgataWo, witaj :-)

muro, ja też chciałabym już choinkę ubrać, ale narazie bałagan, muszę ogarnąć w salonie zanim rozłożę choinkę, bo znów sztuczna w tym roku, ponieważ Święta spędzamy poza domem, więc szkoda by mi było prawdziwej jak nas nie będzie, a z Ami ubieramy choinkę napewno przed naszym wyjazdem do Mamy, a drugą u mojej Mamy, ale już prawdziwą :-)

klaudia, no widziałam na FB zdjęcie, cudne...poważnie :-)

U nas tak zapowiadali snieg i cos nic.
Pierniczki mmm, tez cos musze upiec :)chyba ubiore szybciej w tym roku choinkę :-D, bo juz nie mogę sie doczekac.
beti84 ja kupilam jakis czas temu fajną dlugą kurtkę zimową, o rozmiar wieksza ale ladnie sie układa, wiec nie wyglada jak wór po ziemniakach :tak:, bede miala na przyszly rok spokojnie.

Dziekuję dziewczyny za przyjęcie mnie do siebie :)

Ja w tym roku zafundowałam sobie kurtke " parka" jest rozciągliwa i ma rownież sciagacze także nawet kilka sezonów przechodzę:) hihi oczywiście pewnie w przyszłym roku spodoba mi sie cos innego:-):-)

reklama
zmykam już powoli do łóżka, plecy dają mi się we znaki...ale dwa pomieszczenia mam z głowy...jupiiii, co prawda małe, bo wiatrołap i wc na dole, ale zawsze o 2 mniej :-D

dobrej i spokojnej nocki...i kolorowych snów, nawet erotycznych, wtedy przynajmniej endorfinki się w organiźmie utworzą i wstaniemy jutro z dobrym humorkiem ;-):-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry