• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
AgataWro - witaj;-) u mnie od niedzieli leży w lodówce 3,2 kg ciasta na pierniczki:-D za tydzień mąż z bratem będą piekli, a ja ze szwagierką (też ciężarówką) będziemy dekorowały;-) szkoda tylko, że w tym roku nie będziemy mogły piwka na ochłodę wypić:baffled:

reklama
yohoosek - może dużo wypiłaś przed pobraniem? inna sprawa, że oni teraz pobierają próżniowo i mi prawie zawsze krwiak się robi

ella - jaki on biedny? my się męczymy 9 miesięcy, nie zaszkodzi jak przez weekend pobiega ze szmatą;-)

No w sumie dużo wypiłam, bo poprzednim razem jak byłam to mi w ogóle krew nie chciała lecieć więc pielęgniarka poradziła mi, żeby następnym razem dużo wypić i może faktycznie przeholowałam :zawstydzona/y: Ehhhhh tak źle i tak niedobrze!!!

AgataWro witaj!!! coraz więcej tych kwietnióweczek, będą zapchane porodówki :-D

yoohoosek - ja zauważyłam, że jak wypiję w domu (na godzinę przed pobraniem) to jest ok, leci, ale nie mam krwiaka, ale jak wypiłam kiedyś szklankę w kolejce na pobranie, to miałam krwiaka na pół łokcia i ból ramienia przez 2-3 dni

Notka Ja do lekarza normalnie nie chodzę na Madalińskiego tylko na Czeczota (prywatna praktyka lekarska).Na Mad. trafiłam na dyżur i tam poszłam na zabieg a oglądało mnie chyba 6 różnych lekarzy więc, żadnego nazwiska nie poznałam :-p Najlepiej wspominam pana anestezjologa chyba :-)

AgataWro Witaj wśród kwietniowych mamuś!! :tak:
Dotkas My chyba zapłacimy za poród ale tam już nie chcę wracać :(

Co do Lilou to jedno,które mam kupione chyba 2 czy 3 lata temu jest o wiele mniej zniszczone a to sprzed roku sie starło..sznurki się szybko przecierają więc najlepiej na wstążce brać;-)

A macie jakieś opinie o szpitalu św.Zofii?

Dorotko dziękuję!
A Ty kawał dobrej roboty dzisiaj odwaliłaś to zmykaj odpoczywać! :-)

Phelania super że dałaś przepis. Ja miałam fajny w zeszłym roku, ale się gdzieś zapodział :sorry2:

co do kurtek to mam taka sportową z 4F - cieplutka i spokojnie w niej zimę obchodzę. Ale na płaszczyk się napaliłam i za tydzień będę mierzyć! ;-)

za to jeansy zaczynam mieć takie na styk, więc pewnie niedługo będzie zmiana na ciążowe.

Ale jestem zła .. odpalam laptopa a tu co... padł nam zasilacz boshe jakby mało było wydatków do tego Majcia zrzuciła moją elektryczną szczoteczkę i pękła mi końcówka ;( muszę kupić nowe brrr co za pech.. poki co będę z komórki pisać

Teva dziękuje za info

Asiak85 to życzę owocnej pracy :) ja używam vanisha ale ja mam tylko u mai w pokoju wykladzinę

Iza876 to trzymam kciuki za dobre wyniki

Agatawro witaj

Klaudia powodzenia na wizycie i pochwal się. sesj

Madan może puzzle laptop edukacyjny albo lego

Beti84 Dobrze że wyniki nie są najgorsze :)

Dotkasss no kochana odwalilaś kawał dobrej roboty to się nie dziw że kręgosłup cię boli ;) odpoczywaj

Klaudia- w spodnie to ja juz dawno sie nie dopiełam:-Dna codzien chodze w leginsach ciazowych i jest mi bardzo wygodnie sa ocieplane wiec w sam raz na spacerki z młodym ciazówki jeansowe sa jeszcze za duuuze...

Zaraz mykam na Kryminalne Zagadki-Miami (uwiebiam Horeszo one jest zawsze taki spokojny):-D

Życze wam kochane spokojnej nocki:***

reklama
O wydatkach lepiej nie mowić. Zrobialam symulację i o jedno 0 za dużo mi wyszło...tyle, że ja liczę większość podwójnie.
Ja już po badaniach. I oficjalnie czekamy na dwóch chlopaków - Tadka i Pawła lub Janka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry