• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka kochane
nadrabiam od tyłu, więcej nie dam rady się cofnąć. Dalej męczy mnie kaszel i katar. Moja Gosia znowu poszła do przedszkola i niby fajnie, zadowolona, ale później w domu jest dosyć niespokojna, potrafi w jakieś histerie wpadać z rzucaniem sie na ziemię i dzikimi wrzaskami. Nie wiem czy to jakiś opóźniony bunt dwulatka, czy po prostu za duzo wrażeń i musi sobie powoli w tej główce ułożyć co i jak...
Jak wpada w taki atak staram sie ją zagadywać, po jakiejś chwili pomaga...

ankzoc
wspólczuje wydatków
dotkass to i tak niexle się naprawcowałaś, ja ostatnio mam kompletnego lenia
AgataWro witaj wrocławianko:tak:
klaudia ja tez swojej Gosi zrobiłam "mikołajkową" sesję kilka dni temu, ubrałam jej kieckę mikołajową i czapkę, które kupiłam na mikołajki do przedszkola. Foty robiłam wieczorem, więc kiepska jakośc ale trochę porozjaśniałam i zrobiłam napisy - będą kartki świąteczne dla rodziny:tak:

madan ja na prezent dla 4-latka proponuje mozaikę
_MAGNETYCZNA mozaika - ORB FACTORY - 4+ - super (2832054181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sama się na nią czaję, ale moja Goisa chyba jeszcze za mała

aisak bidulko, uważaj na siebie. Niestety w ciazy zdarzają się zasłabnięcia, widać masz do nich skłonnośc, tak jak niektóre mają mdłości, a inne nie.

Beti
masz podwyzszne leukocyty? a ty nie pisałaś niedawno, że też meczy cię kaszel i chora? To by miało wpływ.
bo ja wczoraj robiłam wyniki i z moją przedłużającą się chorobą spodziewam się, że będą kiepskie wyniki, ale zalezy mi żeby hemoglobinę sprawdzić, czy anemia się nie robi, bo nic nie tyję i apetytu kompletnie brak

reklama
Witajcie kochane... ja jakoś spać nie mogę jak przez 4 mce spałabym jak niemowlę to teraz mam problem z zaśnięciem a rano szybko się budze.
Dziś Maja jest ze mną w domu w czwartek w centrum handlowym są mikołajki dla dzieci i Maja wwystępuje.. więc wołałam ją zostawić w domu ;)

Phelania ja też musiałam zoapatrzyć się w nowe spodnie... z tym że ja nie lubię mieć nic na brzuchu żadnych gum pasów przedłużajacych spodnie :/
A te leginsy co masz to mają właśnie takie? Bo też muszę kupić

Beti84 nie raz już się właśnie przekonałam że tak jest ech

Miss cinname gratuluję :)

Nef na początku dużo zdrowia wam życzę.Co do Gosi to wiesz moja miała 3 lata jak poszła i na początku też było ciężko była nie grzeczna robiła na złość mieliśmy z nią przeprawę, dużo jej musieliśmy tłumaczyć i przeszło. Ona teraz bardziej cię potrzebuje niż zwykle...
Magnetyczna mozaika bomba już dodałam do listy prezentów dla Mai

Hej dziewczyny :)

ankzoc ja również kiepsko śpię nocami, dzisiaj zasnęłam ok 1, a oko jak 5zł już ok 4.30, kurcze a miałam się wysypiać ;/ no ale czym tutaj się zmęczyć w ciągu dnia jak się nie ma za dużo obowiązków??? ale już niedługo...:tak:
Wczoraj byłam na Barbórce siostrzanej, oczywiście pojadłam, bo jakby to było żeby nie :-p

Dzisiaj lecę z mężem do pracy, czyli objazdówka, a przy okazji wypad do Wrocławia, może uda mi się skorzystać z kuponów od Nef :)))))

AgataWro witaj, love Wroclove;-)
Miss gratulacje, ale szczęście Cię spotkało :))) a wydatków współczuję, ale może nie będzie tak źle, teraz czas wyprzedaży, pewnie będziesz miała co robić :)))

Dużo zdrówka dziewczyny, kurujcie się żeby cieszyć się każdym dniem z dzieciaczkami i nadchodzącymi świętami!!!
Miłego dnia wszystkim:-)

Dzień dobry!

Ja od 8 na nogach, wstałam wyspana jak nigdy, a poszliśmy spać o 1 bo oglądaliśmy jakiś film. Może ta joga dodaje mi energii?? Chyba się dziś zabieram za świąteczne porządki więc trzymajcie kciuki za mój poranny zapał !!!!!

Miss gratuluję dwóch chłopaczków

Ankzoc współczuję zepsutej ładowarki, ja nienawidzę pisać z komórki.

Cześć brzuchatki:-)

Ja wstałam z przeziębienia ciągiem dalszym... czuje sie fatalnie a muszę w pracy siedzieć, wczoraj ginka chciała mnie dać juz na zwolnienie do końca ciąży ale powiedziałam jej, że moge dopiero od stycznia przez tą chol... karęcię w ubezpieczeniu... ale i tak powiedziała, ze jak sie pogorszy to antybiotyk mnie nie ominie...

Miss gratuluje:-D
Agata witaj

dzień dobry ;-)
dla Krakowianek znalazłam jakieś bezpłatne warsztaty na ********. pl /warsztaty-i-konferencje/akademia-********-pl-w-krakowie (coś mi nie chce linka puścić :)) może ktoś ma czas i ochotę, ja niestety pracuję, mam nadzieję, że w styczniu i lutym też będzie się coś działo, bo bym się chętnie przeszła ;-)
AgataWro witaj ;-)
alex2 też myślałam skorzystać z tych kuponów od Nef, ale mam daleko do tesco :crazy: i się nie wybrałam.
yoohoosek powodzenia w porządkach! ja zamierzam zabrać się za tydzień, mieszkanie 50m2, więc powinnam się wyrobić ;-)
Miss zawsze tak jest, podwójna radość, podwójne wydatki ;-) ale pomyśl sobie za jednym razem wychowanie dwójki dzieci będzie z głowy ;-)

Miłego dnia!

A u nas pada śnieg jupii

Alex2 życzę udanych zakupów koniecznie się pochwal :)

Yoohoosek chyba też spróbuję jogi.. tylko kiedy? Haha Trzymam kciuki za zapał :) ps. ja też nie lubię z tel pisać ale nie wiem czy nie zdecydujemy się na zakupo nowego lapka.. więc póki tamtego nie mogę odpalić to moja jedyna możliwość kontaktu

oliwka kochanie syropek z cebulki zrób sobie do tego mleczko z miodem do herbaty cytrynkai zdrówka życzę

Ostatnia edycja:
margot ja właśnie zapisałam się na te warsztaty ponad miesiąc temu, ale nie wiem czy dam radę iść- mój P wyjeżdża na cały przyszły tydzień i nie chce mi się samej w domu siedzieć więc możliwe że pojadę do rodziców i warsztaty przepadną.....

ankzoc no zakup nowego lapka to nie hop-siup, a to nie problem samej ładowarki???? Chyba coś źle zrozumiałam....

Hej Kobitki:) ja tez mam problem ze snem ,znaczy sie wieczorem śpię jak zabita czasem i o 20.00 a rano 3 lub 5 mi sie nie chce spać :wściekła/y: A ja jestem strasznym spiochem. Tez zamierzam zabrać sie za porządki domowe ale może popoludniu:-) chorowitki kurujcie sie;-) miss cinamon gratulacje :-)

reklama
hej

ja przez Was niedobre zrobiłam małe przemeblowanie w salonie-sypialni i teraz przyzwyczajamy się do ścianki z komód. Nie wiem tylko jak moje kochane storczyki zareagują na zmianę no ale to się okaże niedługo:tak:

A ja znów napadłam na ciuchland bo była nowa dostawa i oczywiście wyszłam z kolejnymi ciuszkami :tak:teraz muszę trochę sprzedać tych niepotrzebnych :-p pochwalę się po weekendzie bo póki co teściowa zabrała aparat na wyjazd:sorry2:

co do niespodziewanych wydatków no cóż bywa u nas też się takowe zdarzają np wczoraj Ł. pojechał wymienić opony i oczywiście że musiała się urwać jedna szpilka w kole dobrze że przy poprzedniej wymianie (wtedy strzeliły dwie szpilki) zamówiliśmy więcej ich i mamy zapas na jakiś czas. U nas w laptopie już dwa razy wymienialiśmy ładowarkę a teraz jest do wymiany bateria więc to chyba norma:dry:

dziś słoneczko świeci więc i humor lepszy:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry