• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja rodziłam w Bródnowskim- nie płaciłam i było ok, na opiekę nie narzekałam a leżałam u nich 12 dni ze względu na małego i jakoś źle tego nie wspominam

reklama
Yoohosek wlasnie phelania jakieś ciążowe ocieplane ma..

Alex2 oj kochana przytulam strasznie mi przykro że z rana tyle przykrych wiadomości :(

Nef a bylaś u lekarza? Bo taki nocny kaszel to często przy zapaleniu oskrzeli jest...

witajcie :-)

Oliwka, zdrowka kochana!!

ankzoc, a to pech :-(

Misscinn, gratulacje dwoch syneczkow, ale fajnie! :-)

aaaa19, jakos pechowo trafilas, ja zlego slowa na ten szpital nie powiem

a o Inflanckiej slyszalam dobre opinie :tak: kolezanka z pracy juz drugie dziecko tam rodzila, oddzial jest wyremontowany, zzo darmowe
dla mnie to drugi koniec wawy wiec odpada, zreszta jak juz wiecie kocham Szpital Swietej Rodziny na Madalinskiego :-D:-D

jejku, ile ja jeszcze prezentow kupic musze :baffled: czasu wciaz brak na wszystko
wczoraj sie zebralam pojechalam na ursynow po sukienke ciazowa, ktora mam mi sluzyc na firmowej gwiazdce a pozniej na uroczystosciach swiatecznych i co...?? sklep wyjatkowo w TYM dniu byl czynny do 18 a nie jak zwykle do 20h :dry: znow bede kopytkowac dzis, a nie mialam tego w planach heh....
i jeszcze jakies paczuszki male mikolajkowe dla bratankow swych musze dzis przygotowac

Ostatnia edycja:
Z tym płaceniem ok, w krak bywa podobnie. Tylko ja rozważam szpitale w których właściwie wszystko jest za darmo: poród rodzinny, ZZO i nie ma możliwości prywatnej sali poporodowej (chyba), w jednym z nich można wykupić sobie położną.

Dotkass jasne jak się okaże że to najgorsze wiadomości to wątpię żeby chciała mnie widzieć, chyba że to tylko zapobiegawczo... ale masz rację, nie ma co ryzykować!!!

Witam Panie:-) ja jeszcze w piżamie ale od 8 pranie robię i kurze, zaraz odkurzanie( to niestety codzienność przy dwóch psach) i mycie podłóg. a gdzie obiad:no:? echhh...

Dotkass jasne jak się okaże że to najgorsze wiadomości to wątpię żeby chciała mnie widzieć, chyba że to tylko zapobiegawczo... ale masz rację, nie ma co ryzykować!!!
tak mi się wydaje, wiesz ze względu na Was dwie, wizyta na patologii ciąży w szpitalu dla zdrowej kobiety noszącej dziecko pod sercem może być traumą, a jak jeszcze jesteś "panikarą" to nie polecam, ale zrobisz jak uważasz :tak:

alex2 zgadzam się z Dotkass, po pierwsze lepiej unikać szpitali (nie wiadomo co się może nam przyplątać po takiej wizycie) a po drugie...... nawet nie piszę, trzymam moooocno kciuki, żeby nie wyło to nic strasznego!

reklama
alex2- kurcze, przykra sytuacja. tak żle i tak niedobrze. miejmy nadzieję że to nic poważnego. czasem w najgorszych sytuacjach to człowiek nikogo sobie oglądać nie życzy. ja tak miałam:no: wolałam być sama a odwiedziny były dla mnie katorgą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry