• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
alex trzymam kciuki za przyjaciolke, oby wszytsko bylo dobrze...

Ja w sumie domek mam wysprzatany, zaczynamy remoncik pokoiku dziecka,a le tylko malowanie wiec bede asystowac mezowi:)

Dzis kochane drugie podejscie do cupcake'sow:) Trzymajcie kciuki:)

reklama
ankzoc a może uda ci sie zgrać fotki u kogoś znajomegop na płytę albo usb?

dotkass mi okna pomyła teściowa tydzień temu

królewna o kurcze, a jaki mają poślizg?

alex mi tez się wydaje, że wizyta w szpitalu to nie najlepszy pomysł, lepiej zadzwoń, albo zacznij od smsa, bo może nawet nie ma ochoty rozmawiać.
Ja pamietam,że po porodzie też nie miałam ochoty na odwiedziny w szpitalu. Czułam sie niekomfortowo, taka zaniedbana, niewyspana, w piżamie, bez makijażu:baffled: Nie chciałam, żeby mnie ktoś tak oglądał. Tylko M i moi rodzice, bo przynosili mi jeść i wszystko co potrzebowałam.

Ja tez nie nadrobię oczy mnie bolą od komputera w pracy niestety 8 godzin przy nim siedzieć a później Mój M informatyk mnie naświetla z każdej strony!!
Do brzuchatek które biorą się za świąteczne porządki.(Dorotka Yahusek) Ja także zaczynam od poniedziałku. Pamiętajcie wszystko z umiarem bo ja zapominam często przy sprzątaniu ze jestem w ciąży;p
AAA nie ma na prawdę dobrego szpitala w Wawie w którym nie musiałbyś płacić za poród Paulinka co do szpitali w Lublinie moje siostry i koleżanki rodziły na Kraśnickich nie polecają ja tez byłam widziałam!Ja będę rodziła na Staszica-szpital nowy po remoncie, mój dobry znajomy tam miał praktyki poleca. Ja byłam tam na badaniach ogólne wrażenie dobre. Co do reszty szpitali również lubartowska jest godna uwagi fakt szpital duży i sale poprodowe duże bo na 12 położnic.
Wszystkim bez humoru z problemami życzę uśmiechu na twarzy i oby wszystko się ułożyło.
Wracając do prezentów świątecznych ja wpadłam an taki pomysł Jak zrobić choinkę z makaronu? - Ekorodzice.pl

Dzięki dziewczyny :-) oczywiście macie rację, bo ja to taka głupia jestem, nie myślę nigdy osobie a drugiemu to bym nieba uchyliła, poza tym pierwsza myśl to od razu żeby być przy kimś żeby czuł wsparcie, ale to wyjątkowo niekomfortowa sytuacja przede wszystkim dla niej...
Pozdrawiam Was wszystkie z osobna kochane jesteście :*

Shy, u mnie się nie da zapomnieć, że jestem w ciąży, przy każdym schyleniu czuję, że coś mnie blokuje...hehehe...brzuch ;-):-D...choinkę widziałam na FB, śliczne są :-) pochwal się koniecznie jak zrobisz :tak:...a wracając do sprzątania, ja nawet jak w ciąży nie byłam musiałam rozkładać sobie sprzątanie domu na dwa dni, jednego dół, drugiego góra, bo nie dałabym rady, dlatego teraz w ciąży muszę sobie jeszcze rozbić na mniejsze kawałki (czyt. na pomieszczenia)

Sorry że tak chaotycznie odp ale zanim wyskrobie cos na kom to pojawia sie kilka nowych postwów :/

Dotkasss chyba pojdę po poludniu zgrać do szwagierki :) a ty pewnie idz do córci.. to zawsze przeżycie dla maluchów

Notka ja też daleko w poluz prezentami.. nic nie mam

Pchala &&&&&&

Nef wlasnie tak pomyślałam że zgram u szwagierki na usb

Alex kochana wiem że chcialabyś być przy przyjaciółce ale szpital i patologia dla ciebie to nie najlepsze rozwiazanie.. zresztą nie wiadomo czy koleżanka teraz potrzebuje kogoś i czy widok twojego brzuszka nie sprawilby jej przykrości ludzie roznie reagują na takie sytuacje.. może lepiej zadzwoń do niej:)

Nef: powinni wypłacic mi za listopad, niby jest 5 grudzien dopiero, ale w ciąży z Mają dostawałam pieniądze na konto oko 15 dnia miesiąca wiec.. :baffled:
najgorsze ze liczyłam na tą kase ze względu na samochód.. musielismy dołożyć .. no ale niestety trzeba było kupić bo nawet do lekarza nie było jak jechać , bo przecież ciężarówką sie pchać to chyba bym ze śmiechu umarła jkbym musiałą tak jechac :D

taa sprzątanie, jeszcze niedawno sprzątałam co drugi dzien, a teraz jakoś nie mam siły.. bolą mnie plecy jak poodkurzam ;/

a Alex: ja na Twoim miejscu bym nie szła do tego szpitala.. nie wiadomo co sie tam nasłuchasz i koleżance moze byc przykro, lepiej zadzwon :)
ja osobiście jak leżałam w szpitalu na patologii a potem juz z Mają na porodówce to jakoś jak mąż mi mówił ze ktoś chce mnie odwiedzić to mi sie to nie podobało, jedynie to rodzice i jedni najbliźsi znajomi, te pierwsze dni po porodzie były dla nas.. a nie jeszcze po to zeby znajomi albo dalsza rodzina mieli przychodzic dziecko oglądać, do szpitala ;|:crazy:

Witam się z Wami moje brzuchatki
Ja to mam problem z zaśnięciem ale za to mogłabym spać do południa. Dziwna sprawa :baffled: U nas biało ale ni sypie, świeci słoneczko i coś mi się wydaje że zaraz ten śnieg stopnieje. Przez te czyste okna świat inaczej wygląda :rofl2: Ogólnie humor dopisuje bo malutka mnie obudziła ładnymi kopniaczkami ale na szczeście już nie o 5 rano tylko około 10 :happy:
Nef tak męczył mnie katar i kaszel w sumie dopiero teraz przechodzi. Nie wiedziałam że to ma wpływ

Oliwka ten syrop *spam* postawi Cie na nogi, mi pomógł bardzo i już prawie po przeziębieniu nie ma śladu a też było kiepsko, szczególnie mocny miałam kaszel

Alex przykro mi z powodu męża i przyjaciółki, trzymam kciuki i oby wszystko było dobrze

Dotkass nie nadwyrężaj się za bardzo bo masz spory dom i dużżżżo czasu jeszcze do świąt także spokojnie porządkuj

reklama
Cześć.
Wy tak o sprzątaniu, ja w Lublinie mam do sprzątnięcia malutko, więc jednego dnia to zrobię, ale i tak już przed Świętami nas tu nie będzie a wracamy po Nowym Roku. Pojadę do mamy a ona mi nie pozwoli jej pomóc sprzątać, więc zostaje mi krojenie sałatek. Także ja poza tym, że mam kupione prezenty nie odczuwam nadchodzących Świąt.

Shy no właśnie ja się nastawiałam na Kraśnickie na początku, ale jak trafiłam tam na USG a lekarz do mnie że nie jest pewny tego czy wszystko jest w porządku bo ma taki stary sprzęt to stwierdziłam, że nie chcę tam rodzić. Właśnie ostatnio miałam wizytę na IP i pojechałam na Staszica (chyba najbliżej mam), to byłam bardzo zadowolona oddział odnowiony, sprzęt nowy i czytałam, że znieczulenie mają za darmo, więc też chyba się tam wybiorę. Tylko właśnie jak tam ostatnio byłam to wiem, że nie mieli miejsc, bo chyba oblegany ten szpital.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry