reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Widzę ze przygotowania do świąt na maxa. My z moim mężem mamy jechac do moich rodziców ale nie wiadomo jak to bedzie bo on jest kucharzem w hotelu a babka co z nim robi ma 46 lat i ma termin porodu na styczen i nie wiadomo czy nie wywali zwolnieniem przed swietami :(((((((((((((( Mam tylko nadzieje ze nie będe musiała spędzać sama świąt oczekując przyjazdu męża z calodniowej pracy !

http://

Ostatnia edycja:
reklama
Iśku no tak dokładnie, maluch jest rozczarowany jak dostaje pakę słodyczy, a w sumie wszystko prawie z czekolady, ale Panie w przedszkolu mogłyby zrobić osobną paczkę, co im szkodzi, jest pełno żelków, ciasteczek, cukiereczków, wafelków bez czekolady :-)

Ja ogólnie nie lubię przychodzić do dzieciaczków ze słodyczami, bo rodzice niektórzy nie dają dzieciom, wolę zamiast czekolady jakieś owoce, soczki lub jakiś drobiazg, bajeczkę...

Ostatnia edycja:
phelania nie pamietam ale brałam z wątku kulinarbego. Alex no na choinkę nie zostawiam bo nie miałam specjalnych foremek:baffled: isku no ja sie nie znam na piernikach ale wydaje mi sie ze powinny być od razu miękkie i do zjedzenia:dry: no nic zrobię inne ciasteczka może bułeczki ;-)Margot cała noc leżały w zamkniętym pudełku z kowalkiem jabłka :/oj tam nie zawsze wszystko musi wyjść ;)

Ostatnia edycja:
muro - ja takie styropiany kupiłam na giełdzie kwiatowej w Tychach. Jak masz jakąś zaprzyjaźnioną kwiaciarnię to może Ci przywiozą, a jak nie to może sama się wybierzesz...tylko ostrzegam - to jak Ikea, pieniądze same uciekają, szczególnie przed świętami!:-)
Co do pierników to moje twardnieją z czasem, ale pod przykryciem zajmuje im to znacznie dłużej. Chociaż od początku trudno mówić o rozpływaniu się w ustach, jak to pierniki:-)
J na razie testuję muffinki korzenne.

No i dziękuję za gratulacje! Dwóch chłopaków to wyzwanie, ale mój emek już przymierza się do dziewczynki. Po porodzie chyba owine się lateksem cała;-)

heheh miss dobre, lateks dobry na wszystko :-D:-D:-D
przymierza się do dziewczynki, chyba że do pary znowu dwie :)))))

Ja poznałam w pracy faceta, który z pierwszą żoną miał bliżniaki, a potem w wieku 60l. z drugą żona kolejne bliźniaki, także uważaj miss może być Pełna Chata :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry