reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej Mikołajki
We Wrocławiu sypie sniezek, na co moj maz sie nie cieszy,bo jeszcze nie ma opon zimowych.
Dzisiaj mam zamiar zrobic sernik :)
haha kolejne dziecko- oj na poczatek to niech sie jedno urodzi :tak: ja jeszcze poczekam :-p

reklama
muro - ja takie styropiany kupiłam na giełdzie kwiatowej w Tychach. Jak masz jakąś zaprzyjaźnioną kwiaciarnię to może Ci przywiozą, a jak nie to może sama się wybierzesz...tylko ostrzegam - to jak Ikea, pieniądze same uciekają, szczególnie przed świętami!:-)

No i dziękuję za gratulacje! Dwóch chłopaków to wyzwanie, ale mój emek już przymierza się do dziewczynki. Po porodzie chyba owine się lateksem cała;-)

- myślałam właśnie o tym miejscu, ale boję się o portfel:)
- ja również gratuluję:-). a co do męża- ma facet fantazję hehehe:-)

tiramissu Zależy co lubi Twój ukochany, ja tu nie mogę się zdradzić z prezentem bo jeszcze wyczai :-p Ale rok temu kupiłam mu w ramie plakat takiego samochodu i z tyłu napisałam,że nie stać mnie na prawdziwy ale kiedyś dostanie :-p

aaa- akurat trafiłaś, bo jest wielkim fanatykiem aut- ale mamy świeżo urządzone mieszkanko i nie za bardzo by nam gdziekolwiek pasował plakat z autem ;-);-) no chyba, że go w garażu powiesi heheh

powiem Ci ze tu chyba każda mamuska chce mieć meza na porodowce:-DTazkze nie martw sie co mówi teściowa :sorry2:

a to cię zaskoczę, bo ja to nie za bardzo jestem chętna na jego obecność- chociaż jak będzie chciał to może. Sądzę po prostu, że się będę za bardzo rozczulać nad sobą przy nim, a tak podejdę do sprawy zadaniowo. Tak przynajmniej mi się wydaje. Z drugiej strony słyszłam, że lepiej są trakowane często pacjentki jeśli facet nad tym czuwa trochę. Zostawiam mu decyzję.
alex2 - nie strasz!!!;-)
Iśku - na to liczę, dlatego na razie nic nie mówię, tylko się uśmiecham. Chociaż ostatnio emek mnie rozbawił zupełnie komentarzem "Następna beddzie dziewczynka...tylko jak to się robi?".

hahah- dobry jest! gdyby to było takie oczywiste, nie? :-)

miss oczywiście żartuję, ale cuda się zdarzają, no ale tak jak dziewczyny piszą, pewnie szybko przejdzie M i sam zrezygnuje...:-)

właśnie mamy dziewczynek, jak to się robi????:-D:-D:-D

Izka pierniki są na miodzie to muszą trochę poleżeć żeby zmiękły, szkoda że wyrzuciłaś.
przepis na pierniki w odpowiednim wątku, jeszcze mi została ciasta , tylko ze ja z dwóch porcji robię, tak do 1 wszystko powinno być upieczone. A te pierniczki polecane prze Dominiczkę też są dobre , prawie takie same ja k te moje, tamte też pieklam. A jak ktoś chcę typowo ładne wycinać na domek czy ozdoby na choinkę to polecam też z tego bloga przepis na pierniki nr 1, tak mi się wydaje, domej mi wyszedł cudny, w tym roku też będę robić, a pierniki z zeszłęgo roku z choinki będą i teraz

Alex gdyby to się tak dało to bym sukieneczki kupowała a tak , znowu czeka mnie obsikiwanie prze sisiora, a kto będzie ze mną na zakuoy jeździł za te 15 lat:rofl::rofl:

hej :)

dzieki za kciuki zakupowe! kupilam!!! nie sukienke ale za to eleganckie spodnie i piekna bluzke, super lezy, dobrze sie czuje i co najwazniejsze wykorzystam po uroczystosciach :-D a sukienka by do szafy trafila
aaa19. w galerii ursynow jest sklep z ciuchami ciazowymi, tam kupowalam

a u nas dzis mikolajkowe szlalenstwo w domu od rana :-D radosc dzieciakow bezcenna!! i do mnie Mikolaj pod poduche trafil ;-)
synus wesolo pobiegl do przedszkola, a tam dzis Mikolaj, imprezy mikolajkowe, prezenty.... czerwony zawrot glowy!!!!

a ja po pracy biegne do kosmetyczki sie ciut porelaksowac :cool2:
jutro swiateczna kolacyja, w sobote pieczemy pierniczki :) lukier i posypka juz czekaja!
a w niedziele do teatru :-)
i sloneczko w wawie piekne!!!!!! jeszcze tylko wiecej kasy na koncie na prezenty by sie przydalo i byloby idealnie!!

aaa i wczoraj poczulam pierwszy raz kopniaki pod reka :-D wczesniej tylko takie wewnetrzne ruchy a wczoraj juz na maxa :-D

ankzoc, no brawo, sprawnie podeszliscie do tematu lapka :-)

Miss haha to Twój mąż szaleje:-p mój M to się obawia tego dzidziusia co jest w brzuchu a co dopiero rozmawiać o drugim :-p
tiramissu Ale to nie taki plakat byle jaki wygnieciuch tylko ładny w ramie pasującej kolorystycznie i się ładnie prezentuje :tak: Na urodziny z kolei kupiłam album "szybkie samochody" :tak: A mój to uwielbia samochody i wszystko co z nimi związane i by się nawet cieszył z płynu do czyszczenia czegoś tam ale to chyba słaby prezent na święta :-p Może jakiś taki model do składania ( taki poważny nie dla dzieci) no nie wiem hm..
Notka A faktycznie jest!! Będę się musiała wybrac, żeby zobaczyć co mają ;-)

Lenka no dokładnie hehe, dlatego trzeba kupic sobie daszek na ptaszek, żeby nie było niespodzianek :-D:-D

Notka
gratulacje kopniaczków:-)

Dziewczyny pytanko techniczne, nie mogę sama dojść jak cytować niecały tekst tak jak muro
i powklejać kilka cytatów jak tiramissu!!!
Taki tłuk ze mnie że bajka, proszę się nie śmiać :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry