Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
muro - ja takie styropiany kupiłam na giełdzie kwiatowej w Tychach. Jak masz jakąś zaprzyjaźnioną kwiaciarnię to może Ci przywiozą, a jak nie to może sama się wybierzesz...tylko ostrzegam - to jak Ikea, pieniądze same uciekają, szczególnie przed świętami!:-)
No i dziękuję za gratulacje! Dwóch chłopaków to wyzwanie, ale mój emek już przymierza się do dziewczynki. Po porodzie chyba owine się lateksem cała;-)
tiramissu Zależy co lubi Twój ukochany, ja tu nie mogę się zdradzić z prezentem bo jeszcze wyczaiAle rok temu kupiłam mu w ramie plakat takiego samochodu i z tyłu napisałam,że nie stać mnie na prawdziwy ale kiedyś dostanie
![]()
powiem Ci ze tu chyba każda mamuska chce mieć meza na porodowceTazkze nie martw sie co mówi teściowa
![]()

a sukienka by do szafy trafila
radosc dzieciakow bezcenna!! i do mnie Mikolaj pod poduche trafil ;-)
wczesniej tylko takie wewnetrzne ruchy a wczoraj juz na maxa 
mój M to się obawia tego dzidziusia co jest w brzuchu a co dopiero rozmawiać o drugim 
Na urodziny z kolei kupiłam album "szybkie samochody"
A mój to uwielbia samochody i wszystko co z nimi związane i by się nawet cieszył z płynu do czyszczenia czegoś tam ale to chyba słaby prezent na święta
Może jakiś taki model do składania ( taki poważny nie dla dzieci) no nie wiem hm..

steropianowe bąbki widzialam w obi!!!no i na naszej ulubionej platformie allegroPP