Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i poleciałam z teściową do Babci Ł. do szpitala. Posiedziałyśmy trochę z babcią, pozałatwiałyśmy wszystko na wyjście na przepustkę i pora była się zwijać bo musiałam odebrać Fifka z przedszkola.
bo okazało się, że ktoś odłączył naszą odświętną małą lodówkę
i wszystko co było w jej zamrażalniku się rozłożyło
. Jak ją otworzyłam jak buchło smrodkiem to klękajcie narody
A że święta tuż tuż to i dodatkowa lodówka wskazana co by skryła pysznośności. Więc musiałam ją niestety umyć kosztowało mnie to dużo ale jakoś dałam radę na raty. Ale co gorsza dalej wania

Nie jestem super piekarką, ciasta mi akurat jakoś wychodzą... muszę na pewno dużo się nauczyć ale jak to zrobić jak ona nie daję mi szansy.Szkoda że z moja mamą nie miałam dobrego kontaktu i ona mnie nie nauczyła wszystkiego..Bardzo mi tego brakuje mam nadzieję ze ja swoją córkę nauczę żeby było jej łatwiej( czytaj żeby teściowa nie musiała się nad nią pastwić) ale powoli sama dojdę do wszystkiego na razie jestem młodą gospodynią ale uczę się szybko- jak ktoś mi nie wchodzi w drogę.!!!!!!

a potem na pyszne lody mascarpone!!!
mam nadzieję że to to!!!!!!??????

a co do wstawania porannego same plusy, prawie