A ja musiałam lecieć po Maję do przedszkola była nieswoja i płaczliwa, jak weszłam do przedszkola to rozpłakała się w głos :-( poszłyśmy na autobus a ja jak na złość kom zostawiłam w domu, Majka płakała że jej zimno, że mam ją na rączki wziąść w końcu nie wytrzymałam i wzięłam wtuliła się we mnie a w autobusie siedziała i mówi mamusi ja tylko na chwilę zamknę oczka i zasnęła, oczywiście jak miałyśmy wysiadać to ona spała w najlepsze trochę ją poniosłam ale później musiała wędrować i oczywiście był płacz... jak doszłyśmy do domku kazała się przebrać w piżamkę i połozyła do łóżeczka, mówiła że jej w uszku coś puka a za chwilę dostała gorączki :-( podałam jej ibum i teraz spi, a żeby było jeszcze mało to odwołali mi dzisiejsze usg :-( popłakałam się ze złości po jeśli to uszko to już 3 raz jej wraca pod rząd od 2 m-cy ciągle na lekach teraz ze złości jem nutellę ze słoiczka!
Dotkass - kochana wracaj do zywych
Ella1 - pewnie już po wizycie mam nadzieję że wszystko ok
beti84 - super, że ur się udały
pscółka i spółka - dzięki, Maja właśnie zaczęła 1 sesje Ismigenu nie spodziewam się cudów... chociaż chwytam się już wszystkiego co mogłoby pomóc :-( człowiek opada już z bezsilności
Notka - kochana witaj

mam nadzieję że mimo natłoku domowych obowiązków nie zapomnisz o nas
yoohoosek - ja mam na wp i na gmailu i tfu tfu odpukać nic złego się nie przytrafiło. Popieram cię z tą myślą odnośnie fb
aneczka852 - super, my z Mają robiłyśmy kartki i z masy solnej choineczki, gwiazdeczki serduszka pózniej Maja je malowała i z dumą już podarowała prababci
iza876 - nie pomogę w temacie ale na bb są fora mam z UK może tam zadaj pytanie będziesz miala konkretną odp
tiramissu84 - ja kochana mam nadzieję, że teściowie się zajmą maluchem tak jak Mają, ale jeśli zdrowie im na to nie pozwoli to ja rozważam... bo jak mam za Mai przedszkole płacić 350 + opiekunka dla malucha to za dużo wychdzi wolę dostać 60% pensji i siedzieć do roku w domu
Nef - kochana fakt, że z fb zrobił się czad, w zaadzie dzień rozpoczyna się tam i kończy późną nocą, mi akurat nocne ploteczki nie przeszkadzają... tylko żal mi że zrobił się właśnie taki chaos i bb umiera

mam nadzieję, że to się zmieni. Ps nie musisz się wypisywać z grupy wystarczy zmienić w ustawieniach powiadmienia ja nic na meila nie dostaję