reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam dziewczyny nawet nie staram się narazie nadrobić tego wszystkiego bylam na bieżąco na fb bo głównie na kom podczytuje was ale ciężko być i tu i tam.

My już po zakupach świątecznych zostały mi jeszcze dwa prezenty dla teściów i dla cioci i już wszystko gotowe :)
w tym roku wymyśliłam że do każdego prezentu upieklismy pierkniki w kształcie serducha i Niko ozdobił mazakami cukrowymi i są śliczne :) więc każdy dostanie piernika i takiego aniołka też w wykonaniu Nikosia :) jak skończymy to pochwalimy się efektami :D a dzisiaj biorę się za porządki :)
Miłego dnia dla każdej z osobna :D

reklama
aneczka super pomysł z tymi piernikami, ja też planowałam właśnie porobić paczuszki, ale do pierników niestety zebrałam się dopiero wczoraj i kamieni nie będę rozdawała :-D przyjemnych porządeczków, uważaj na siebie ;-)

Cześć dziewczynki :)
Nie mam ostatnio czasu na BB ale myślami jestem z Wami ;) Zdrówka dla wszystkich chorowitek i powodzenia na wizytach!
Phelania moja to jak widzi puszkę z piwem to aż się trzęsie :szok: za to mąż ostatnio pił nalewkę, podeszła powąchała i od razu bleee mocniejsze trunki jej nie kręcą :-D to akurat ma po mamusi ;-)ja wódki nawet w drinku nie przełknę :baffled: z mocniejszych alkoholi to martini dla mnie max
majra jak się czujesz?
yoohoosek, pscółka ja też nie szaleję z zakupami ale mam chyba wszystko po córci a resztę dostanę od siostry po jej synkach więc chyba dlatego mnie to szaleństwo nie dopadło :-D
Zmykam, miłego dnia !

Kochane mamy mieszkające w uk:) wiem ze to nie na tym forum ale nie wiem gdzie wejść :/ otóż mam do was jedno pytanko. Mieszkaliśmy z m w uk ok 5 lat i wróciliśmy niedawno do pl ale nam sie tu wogole nie układa i myślimy poważnie nad powrotem do uk:/ zamknrlismy wszystkie sprawy . I chcieliśmy wrócić zaś w styczniu ale zastanawiam sie czy urząd w uk nam pomoże jako by mąż tylko pracował bo mnie z brzuchem nikt nie przyjmie do pracy:/ bo słyszałam kiedyś ze nawet jak sie mieszka z dzieckiem na jednym pokoju to opieka moze wpaść i odebrać dziecko a tego by nikt nie chciał !! I mam pewne obawy. Z góry dziękuje za odp.

Dziewczyny, mam takie pytanie- czy któraś z was myśli poważnie o tym, żeby wziać rok macierzyńskiego? Albo tą drugą połowę przepracować na pół etatu za 100%? Nie wiem, kurde, jak moja szefowa zareaguje na to, a ja mam ciągle umowy o rok przedłużane... trochę się boję, że jak mnie rok nie będzie to będę się musiała pożegnać z pracą, dlatego rozważam tą drugą opcję... Cieszę się bardzo, że się załapałyśmy na ten roczny macierzyński, ale ta możliwość wyboru jest trochę nieszczęśliwym rozwiązaniem w moim przypadku.:eek:

cześć dziewczynki

Nie dam rady nadrobić, bo u rodziców siedzę i jakoś nie wypada tak przy kompie:-D

Byłam na tej glukozie i miałam 3 pobrania, 1-na czczo, 2- po godzinie od wypicia glukozy, 3 - po 2 godz.
Ciesze się, że to u rodziców robiłam, bo tata mnie zawiózł, chwilę posiedział, czy nie zasłabnę po tej glukozie i wrócił po mnie po 2 godz, a młodą opiekowała sie moja mama. We Wrocławiu nie miałabym takich luksusów:tak:

Co do FB.... ja tez jestem przeciwko, zrobił się z tego chaotyczny czat, a forum główne wymiera... to bez sensu, zatraciłyśmy ideę... to są zwykłe ploteczki, a nie nagłe sytuacje:baffled:

A do tego przychodzą mi na maila setki powiadomień o nowych wiadomościach na fb, co strasznie mnie wkurza...

więc ja się pewnie po świętach wypiszę z tej grupy fb... no chyba, że coś się do tego czasu zmieni;-)

reklama
Cześć dziewczyny, ja też jakoś teraz mam mniej czasu... święta! Rodzina się już zjechała i każdy ma takie oczekiwania, że hoho... Już się wkurzam, bo siostry ze swoimi dziećmi sobie nie radzą, ale milion rad dają i nagadują na siebie, a ja to muszę słuchać :D
Dziś byłam u lekarza, ale to w innym wątku :)
Też wczoraj robiłam pierniki, powiem, że dziś już są miękkie bo do pojemniczka włożyłam kawałek jabłka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry