Odmeldowałąm się na FB, teraz kolej na BB.
Nie było mnie całe wieki. Po pierwsze w zeszłym tyg byłam u rodziców, plus moja poczta yahoo została zawirusowana

Ogólnie masakra!!! Polega to na tym, że z mojej poczty zostały rozesłane maile z linkami do WSZYSTKICH kontaktów, jakie miałam (m. in. do mojego obecnego prezesa), na szczęście już się z tym uporałam (ale powiem, że było ciężko).
Piszę o tym dlatego, że na forach i od znajomych dowiedziałam się, że bardzo często tak się dzieje na yahoo mail, więc muszę usunąć tego maila i zacząć korzystać z gmaila (jeśli któraś z Was ma na yahoo, radzę zrobić to samo).
Obecnie mam urwanie głowy- przyjechała do mnie siostra z córeczka, jutro przyjedzie szwagier, odwiedzamy rodzinkę (tak przed świątecznie, bo w święta jadę do teściów, więc nie będzie okazji), w weekend robimy małej roczek, więc latamy jak głupie i nawet nie mam siły i czasu żeby ogarnąć wszystkie tematy.
Też zauważyłam, że towarzystwo przeniosło się na FB i też mam ochotę przywołać je tutaj, jakoś nie potrafię tego ogarnąć, nadrobić, wielki chaos i nie wiadomo co czytać (a ja nie lubię mieć zaległości, lubię wiedzieć co u kogo się dzieje....).
Majra trzymam mocno za Was kciuki, dobrze, że leżysz w szpitalu i jesteś pod stałą opieką, czekam na dobre wiadomości!!
T
iramissu ja wątek wyprawkowy póki co omijałam (na początki było o wózkach, a ten pożyczamy) i tak się zbieram do czytania i aż się boję bo widzę, że stron przybywa i przybywa......
Ankzoc trzymam kciuki za dzisiejsze UGS, żeby dzidzia ładnie współpracowała i się ujawniła w końcu!!! I dużo zdrówka dla Majeczki!
Mamakruszynki Matylda, super wybór, bardzo mi się podoba!