reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też bym sobie drina walnęła... tak za wszystkie chorowitki i szyjki :-p haha ostatnio mojemu K podpiłam pifka ze spritem bo on na antybiotykach przez 2 miesiące, ale było pychhhhhha :-D
Notka witamy na L4 :-)

oj jak pomyślałam o takim zatruciu alkoholowym to aż mną zatrzepało bleeeeeeee:szok:

reklama
Odmeldowałąm się na FB, teraz kolej na BB.
Nie było mnie całe wieki. Po pierwsze w zeszłym tyg byłam u rodziców, plus moja poczta yahoo została zawirusowana :( Ogólnie masakra!!! Polega to na tym, że z mojej poczty zostały rozesłane maile z linkami do WSZYSTKICH kontaktów, jakie miałam (m. in. do mojego obecnego prezesa), na szczęście już się z tym uporałam (ale powiem, że było ciężko).
Piszę o tym dlatego, że na forach i od znajomych dowiedziałam się, że bardzo często tak się dzieje na yahoo mail, więc muszę usunąć tego maila i zacząć korzystać z gmaila (jeśli któraś z Was ma na yahoo, radzę zrobić to samo).
Obecnie mam urwanie głowy- przyjechała do mnie siostra z córeczka, jutro przyjedzie szwagier, odwiedzamy rodzinkę (tak przed świątecznie, bo w święta jadę do teściów, więc nie będzie okazji), w weekend robimy małej roczek, więc latamy jak głupie i nawet nie mam siły i czasu żeby ogarnąć wszystkie tematy.

Też zauważyłam, że towarzystwo przeniosło się na FB i też mam ochotę przywołać je tutaj, jakoś nie potrafię tego ogarnąć, nadrobić, wielki chaos i nie wiadomo co czytać (a ja nie lubię mieć zaległości, lubię wiedzieć co u kogo się dzieje....).

Majra trzymam mocno za Was kciuki, dobrze, że leżysz w szpitalu i jesteś pod stałą opieką, czekam na dobre wiadomości!!
Tiramissu ja wątek wyprawkowy póki co omijałam (na początki było o wózkach, a ten pożyczamy) i tak się zbieram do czytania i aż się boję bo widzę, że stron przybywa i przybywa......
Ankzoc trzymam kciuki za dzisiejsze UGS, żeby dzidzia ładnie współpracowała i się ujawniła w końcu!!! I dużo zdrówka dla Majeczki!
Mamakruszynki Matylda, super wybór, bardzo mi się podoba!

alex- kręgusłup to nie jest, bo ten mam jeszcze z tyłu na środku pleców:-D:-D, a mnie boli z boku nad udem. Tam w sumie mam tylko fałdkę z tłuszczem;-) pewnie pod spodem sa jakieś mięśnie, albo więzadła. posmaruję i zobaczę:dry:

yoohoosek - cieszę sie, ze nie jestem jedyną która jeszcze nie wpadła w szał zakupowy. zaczęłam się już zastanawiac, czy ze mną wszystko w porządku ;)

Ostatnia edycja:
pscółka takie objawy są przede wszystkim od kręgosłupa, nie musisz czuć bólu w nim, objawy mogą być obwodowe, promieniujące nawet do palca małej stopy, a przyczyną jest kręgosłup, a niestety leczy się zazwyczaj objawy... spróbuj pozmieniać pozycje, bo czasem wystarczy prawidłowo ustawić kręgosłup a ból w udzie mija....a sama pisałaś że nie możesz się wyprostować ( to tylko moja sugestia), może to być mięsień, ale chodziłabyś prosta jak struna!!!

yoohoosek faktycznie zadyma u Ciebie, taka prawdziwa przedświąteczna, przynajmniej nie nudzisz się :-)

alex- kręgusłup to nie jest, bo ten mam jeszcze z tyłu na środku pleców:-D:-D, a mnie boli z boku nad udem. Tam w sumie mam tylko fałdkę z tłuszczem;-) pewnie pod spodem sa jakieś mięśnie, albo więzadła. posmaruję i zobaczę:dry:

yoohoosek - cieszę sie, ze nie jestem jedyną która jeszcze nie wpadła w szał zakupowy. zaczęłam się już zastanawiac, czy ze mną wszystko w porządku ;)

Ja chyba w ogóle nie wpadnę w szał zakupowy- wózek pożyczamy, łóżeczko też 'spadkowe', ubranek całą furę dostanę od rodziny (wczoraj byłam u kuzynki, która ma 2 tygodniowego bobaska i zakazała mi ubranek kupować), więc musimy dokupić tylko parę rzeczy, jak materacyk, termometr poduszka do karmienia itd...

a ja tam wole kupić uzywane a miec swoje, nie lubie pozyczac, chyba ze ubranka, bo to akurat najmniejsze zło jak sie coś stanie ;] a tak .. wiem z doświadczenia ze akurat jak coś pozycze to musie sie zepsuć albo cos i potem mam wyrzuty ze pozyczyłam i zepsute.. :cool:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry