Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wstałam po 5 i nie umiałam usnąć, poczekałam aż otwarto sklep kupiłam świeże bułeczki i kawę zbożową i poszłam znowu spać. Wstałam o 10 i znowu śniadanku tym razem bułka z pasztecikiem
Mój ma urlop do końca roku i nie iem czy się nie pozabijamy przez ten czas 
A te zabiegi na włosy to wykupiłam sobie na gruponie. Po porodzie będę chciała drugą turę kupić. Mój M cos przebąkiwał o delegacji w styczniu, czy lutym, no i teraz mam dylemat gdzie się ewakuować do rodziców (dwójka dzieciaków, ryzyko chorób i niespodziewanego uderzenia w brzuch), czy teściów (grozi przejedzeniem i zagadaniem
), bo sama to z pewnością nie chcę zostać
.
oby sen Ci się spełnił
ja też nie lubię rękawiczek, ale tych gumowych, za to używam te winylowe i jest zupełnie inna bajka, a kremów nie polece bo nie mam problemów, zazwyczaj używam neutrogenę...
dobrze że na odległość!!!
już chciałam pytać jak to jest z tą położną bo u mnie też kuzynka się spotykała w ramach wizyt, ale Ty na Wyspach przecież
udanych zakupków!!!
fryzjer też by się przydał, ale zapuszczam kłaki i do porodu nic nie robię 
a z mężem się dogadacie, cieszcie się każdą wspólną chwilą, bo jak ruszy do nowej pracy to będzie Ci tęskno 
ale tu mam wiecej obowiazkow niz w pracy