pscółka i spółka
Fanka BB :)
Shy - fryz się nie zmienił, bo to była maseczka, olejek, sauna i takie tam
, czyli coś, co ma zapobiec mojemu wyłysieniu po porodzie;-) Powiem Ci, że ja mam tak pechowo, że od czasu jak poszłam na l4, to praktycznie codziennie chodzę do lekarza. Dzisiaj miałam iść na kontrolę słuchu, ale nie dam rady. Nie wiem czy to przez wczorajsze przegłodzenie, ale w nocy obudziłam się i było mi słabo, M musiał podać mi ciastko i nospę, a nospa dlatego, że coś mi się stało po lewej stronie brzucha, do łazienki mogłam dojść tylko schylona pod kątem 90 stopni, a co gorsza jak dzisiaj trochę pochodziłam po domu to mam znowu to samo. Więc leżę, jak na razie innego pomysłu nie mam. Dobrze, że chociaż dzidzi bryka
tiramissu - mam to samo, też nie mogę zabrać się za wyprawkę, ale wiem, że już muszę, bo M chce po świętach kompletować
, czyli coś, co ma zapobiec mojemu wyłysieniu po porodzie;-) Powiem Ci, że ja mam tak pechowo, że od czasu jak poszłam na l4, to praktycznie codziennie chodzę do lekarza. Dzisiaj miałam iść na kontrolę słuchu, ale nie dam rady. Nie wiem czy to przez wczorajsze przegłodzenie, ale w nocy obudziłam się i było mi słabo, M musiał podać mi ciastko i nospę, a nospa dlatego, że coś mi się stało po lewej stronie brzucha, do łazienki mogłam dojść tylko schylona pod kątem 90 stopni, a co gorsza jak dzisiaj trochę pochodziłam po domu to mam znowu to samo. Więc leżę, jak na razie innego pomysłu nie mam. Dobrze, że chociaż dzidzi brykatiramissu - mam to samo, też nie mogę zabrać się za wyprawkę, ale wiem, że już muszę, bo M chce po świętach kompletować

a pytałam wczoraj w markecie pani z laboartorium czy pracują w piatek, bo mam tes obciążenia, to ona powiedziałą abym przyszła o 7, bo drugie pobranie jest po 2 godzinach i żebym nie siedziała do 11. Więc chyba dwa.
przekichane mieć dorastające dzieci
u mnie tez pochmurno, nic sie nie chce. Ale w domu trzeba trochu ogarnąć