reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Shy - fryz się nie zmienił, bo to była maseczka, olejek, sauna i takie tam:-D, czyli coś, co ma zapobiec mojemu wyłysieniu po porodzie;-) Powiem Ci, że ja mam tak pechowo, że od czasu jak poszłam na l4, to praktycznie codziennie chodzę do lekarza. Dzisiaj miałam iść na kontrolę słuchu, ale nie dam rady. Nie wiem czy to przez wczorajsze przegłodzenie, ale w nocy obudziłam się i było mi słabo, M musiał podać mi ciastko i nospę, a nospa dlatego, że coś mi się stało po lewej stronie brzucha, do łazienki mogłam dojść tylko schylona pod kątem 90 stopni, a co gorsza jak dzisiaj trochę pochodziłam po domu to mam znowu to samo. Więc leżę, jak na razie innego pomysłu nie mam. Dobrze, że chociaż dzidzi bryka

tiramissu - mam to samo, też nie mogę zabrać się za wyprawkę, ale wiem, że już muszę, bo M chce po świętach kompletować:dry:

reklama
Witam się z kawą i bólem głowy :confused:
Dziś mój mężuś wraca, więc pewnie od jutra zakupy i gotowanie, pieczenie, a w piatek glukoza :-( I własnie, mi nikt nie mówił o 3 pobraniach :szok: a pytałam wczoraj w markecie pani z laboartorium czy pracują w piatek, bo mam tes obciążenia, to ona powiedziałą abym przyszła o 7, bo drugie pobranie jest po 2 godzinach i żebym nie siedziała do 11. Więc chyba dwa.

Co do aukcji, to ja pierwszy raz ją widziałam, moja córka mi na FB wysłala, więc nie wiem, co Ci ludzie sprzedawali, ale usmiałąm się do łez. Co do wyprawki, to mi brakuje tylko wózka i ciuszków dziewczęcych, mam chłopięce :-) No kilka mam też różowych, zakupionych całkiem niedawno, więc zaraz wrzucę w odpowiednim wątku fotki, tylko je zrobię :-)

Phelania to synek zaszalał :-D Dobrze, że więcej nie wypił

zonqa zgadzam się z Tobą. Po to jest forum żeby tu pisać. Ja nawet nie mam FB bo nie lubię takich portali

tiramissu też mam wrażenie że te całe wyprawkowe zakupy to wielka batalia.

Śniło mi się dziś, że rodzice kupili mi samochód. Nową, czerwoną Skodę Fabię:-D Już zadzwoniłam żeby im się pochwalić, tym bardziej, że mój tata jest wielbicielem Skody.

Skóra z rąk mi schodzi, mam tak wysuszoną:dry: i szczypie to strasznie. Macie jakieś sprawdzone, dobre kremy czy maści? Bo już nie mam pomysłu jak temu zapobiec a w rękawicach nie lubię sprzątać.

Tasia, polecam rozgrzać trochę oliwy z oliwek i w tej ciepłej moczyć ręce. Pomaga na paznokcie i skórę mocno spierzchniętą, wysuszoną. Ja dodatkowo kupiłam z Avonu masło do ciała z serii Planet i na noc sobie nakładam.
A ja narobiłam się zdjęć i chciałam wgrać, a tam nie ma karty :wściekła/y: przekichane mieć dorastające dzieci :-D Więc wracam za chwilkę jak narobię zdjęć ponownie.

Witajcie , no faktycznie jakoś cichawo ostatnio tutaj:eek: u mnie tez pochmurno, nic sie nie chce. Ale w domu trzeba trochu ogarnąć :dry: Bishopka dobre to ogłoszenie ,usmialam sie z R:-) Pcsolka a moze byś lekarza odwiedziła? Bo to taki jakiś dziwny ból jak mówisz :-( Moja mała tez dzisiaj ciągła mnie gdzieś po jajniku i po pepku bolaca:/ nawet teraz to robi:eek:

Karenka podsyłam link jak masz konto to napisz tam ze to Ty Dorotka Cie doda--> Zaloguj się | Facebook
Tiramisu- Współczuje , że jestem sama. Mój tez tak wyjeżdżał na szczecie się to skończyło, teraz jedynie wypadnie mu szkolenie w styczniu ale sama nie będę tylko z teściową:wściekła/y:Mimo zimy będzie gorąco!!!
Zonqa- napisz jak wizyta;)
Psółka- O to fajny zabieg sobie fundnęłaś a co !!! Ja tez tak mam jak kolacji nie zjem to rano kręci mi się w głowie. i zawsze staram się chociaż jabłko zjeść przed spaniem na trawienie akurat!!
Bishopka- pewnie pochwal się ciuszkami będziemy zazdrościć;) co do aukcji myślę że ktoś sobie po prostu zrobił jaja;d

reklama
Dzięki shy, ale u mnie całe szczęście to też nie norma. T. jest zwykle w domu i takie wyjazdy służbowe to rzadkość, bo pracujemy oboje w Opolu. Ale tak jak piszę, mężowie niektórych dziewczyn są np. kierowcami albo pracują za granicą. Nie wyobrażam sobie tego na stałe...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry