lenka21*
2+3 = MY
dzięki za podpowiedzi w sprawie magnezu, kupiłam magne b6 i biorę 2 razy 2, wydaję mi się że jest lepiej, choć po tak kótkim czasie to raczej niemożliwe, cóż problem raczej siedzi w głowie, ważne że złe myśli przegnane, po stracie wszytsko jest inne i ten strach ciągle siedzi.
Chłopcu nadal kaszlą ale jest lepiej, trochę mnie mat\rtwi Antek bo wczoraj dostał gorączki, wcześniej nie miał a bierze już antybiotyk, dzwoniłam do lekarza, mam czekać do jutro i jak coś to jutro na wizytę. Mam trochę stracha, bo już 3 dzieci z ich grupy ma zapalenie płuc, z czego 2 w szpitalu, prawie cała reszta zapalenie oskrzeli tak jak moi, i to w większości bez temperatury, ot tak nagle kaszel o od razu idzie na oskrzela. Oby do świąt. W czw ubieramy choinkę, jutro pewnie upiekę piernik , no i czekam na święta, w końcu prezenty popakowałam , z chłopcami w drugim pokoju nie było łatwo , ale się udało
pozdrawiam
Chłopcu nadal kaszlą ale jest lepiej, trochę mnie mat\rtwi Antek bo wczoraj dostał gorączki, wcześniej nie miał a bierze już antybiotyk, dzwoniłam do lekarza, mam czekać do jutro i jak coś to jutro na wizytę. Mam trochę stracha, bo już 3 dzieci z ich grupy ma zapalenie płuc, z czego 2 w szpitalu, prawie cała reszta zapalenie oskrzeli tak jak moi, i to w większości bez temperatury, ot tak nagle kaszel o od razu idzie na oskrzela. Oby do świąt. W czw ubieramy choinkę, jutro pewnie upiekę piernik , no i czekam na święta, w końcu prezenty popakowałam , z chłopcami w drugim pokoju nie było łatwo , ale się udało
pozdrawiam
Mamy swoje winko w kedziorku (robota wlasna
ale baaaardzo mu smakowalo zaznacze ze dolane do tego bylo 200 setka spirytusu zeby odkazić drozdzaki z wina
pozniej pojechalismy do sklepu ,mlody jakis nie wyrazny był baaaardzo spokojny....
Ale na poczatku sie wystraszylam ...pozniej sie smialam ...
ale pewnie po czasie się znudzi, zobaczymy