reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tak Oliwka ja myślę że w pęcherz to już lekka przesada haha :-D ale cóż maleństwu wszystko można także wybaczymy
Moja też leżała główką na dole a nogami u góry. Jak leżę to bardziej czuję na dole boksowanie a jak siedzę to na wysokości pępka kopniaki. Robią z nami co chcą :)

mamakruszynki super ze Matylda będzie, bardzo mi się podoba no i dziewczynom też ;-)

Notka smaka mi narobiłaś tym obiadkiem i na jutro muszę to zrobić, czyli mielone i buraczki, pychotka

Oliwka
a Ty do kiedy będziesz się męczyła w pracy bidulko, mam nadzieję że już tylko kilka dni przed Tobą a potem odpoczynek :tak:

Beti no jak mnie kopnie w pęcherz jak wracam autobusem do domu i muszę zaciskać nogi zeby sie nie posikać:-) to nie jest mi do smiechy ale wybaczam wszystko, a na zwolnienie ide po wizycie u ginki 8.01

witam dziewczyny, przeczytałam zaległości tylko na głównym bb:) pozostałe nasze watki potem. wpadłam się tylko przywitać bo na twarz padam, kaszel mnie męczy a od soku malijowego to juz mnie aż targa :eek:. może jak się lepiej poczuję to odezwę się wieczorem lub popołudniu. chorym zdrowia i uważajcie na siebie:-)

Notka kciuki zaciśnięte;)
Ja juz łazienkę na święta posprzątałam;d ugotowałam buraki na ćwikłę a teraz czekam aż wystygną i odpoczywamy;)
Muro- zdrówka kochana;)Wypoczywaj
Oliwka-Matylda- ślicznie;d

Hej dziewczyny :)
Wy macie jakąś grupę na fb?
Ja póki co nie siusiam co chwilę, zawsze miałam wytrzymały pęcherz, więc może jakoś sobie wyćwiczyłam ;P
Ale powiem Wam, że od kilku dni boli mnie sutek, czy to normalne?
Dziś zrobiłam ciasto na pierniczki, zaraz będę je piekła, mam nadzieję, że do świąt zmiękną, najwyżej potrzymam w pojemniku z jabłkiem :)

muro, zdrowka kochana!!!

a ja wam powiem, ze nie lubie miekkich piernikow, lubie cienkie i chrupiace, najlepiej z nutka pomaranczy :-)
i zawsze sie smuce jak miekna ;-)

shy, dzieki kochana :-)

Juz w domku nie wiedzialam ze na posiew moczu czeka sie do tygodnia:szok: młody sobie lapie drzemke (chyba mu wychodza zeby albo te przeziebienie dalam mu Neurofen i cisza spi dalej bo sie budził z placzem):no:...

Co do ruchów to czuje mniej jakos nie wiem czemu:baffled:...

Oliwka- tez mam wizyte u gin 8.01:-)

Alex- czekam na e-maila;)tylko poprosze latwe cwiczenie bo juz ruszam sie jak kulka:szok::-D

Bishopka - zeby tak bylo z tymi wplywami na konto ja czekam na pieniazki od ZUSU i doczekac sie nie moge zawsze dostawalam z pracy 10-ego a wtym miesiacy przejał mnie ZUS...pewnie juz przed swietami nie dostane:wściekła/y:
Isku wlasnie co do kopniaków wczoraj młody mnie kopnał ..ale tak dziwacznie ze nie moglam wytrzymac i polecialam szybko do kibelka siusiu z Alanakiem tak nie mialam:szok::-D

Zaraz dziewczyny Święta i po Świetach Sylwek i Nowy ROK ...

reklama
Notka kciuki zaciśnięte;)
Ja juz łazienkę na święta posprzątałam;d ugotowałam buraki na ćwikłę a teraz czekam aż wystygną i odpoczywamy;)
Muro- zdrówka kochana;)Wypoczywaj
Oliwka-Matylda- ślicznie;d

Matylda to mamykruszynki wybrała, u mnie będzie Martynka:-D

Phelania no to ja się już doczekać nie mogę do wizyty ale zleci;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry