reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
juz ubieracie choinke? u mnie w wigilie sie ubiera albo dzien przed, w tym roku pewnie w sobote-niedziel ubierzemy :-)

co do buraczkow, ja tez je pic zamierzam, uwielbiam sok z burakow i jablek, pyszotaa!
moije wyniki krwi nie sa zle ale z badania na badanie poziom czerwonych spada... :baffled: wiec buraczki wlacze i szpinak i orzechy nerkowca i co tam jeszcze na zelazko polecacie??

powiem Wam ze ja trzeci raz w ciazy, roznie ruchy odczuwalam, ale za chiny ludowe nie wiem i nie wiedzialam nigdy kiedy moje dziecko robi fikolki czy sie przekreca .... raz ruchy czulam mocniej raz slabiej,a le w ktorym momencie sie przekreca to nigdy w zyciu nie czulam..

hej hej :-)

ja dzisiaj pospałam ze hoho!! :-)
teraz jakoś musze się ogarnąć ! choć najchętniej bym w łóżku została.

u nas szaro-buro. Śniegu brak , temp +5. Wiec zima na całego, nie ma co :sorry:

Dzisiaj muszę na miasto iść i dokupić jeszcze trochę do prezentów na gwiazdkę.

Miłego dnia :-)

beti, w radiu rano wlasnie slyszalam ze najmocniej na Mazowszu zasypalo i sypac dzis bedzie, od Pomomorza az po lubelskie.... a poludnie wlasnie bez opadow :-( no szkoda, bo aura fantastyczna ze sniezkiem....a jak w nocy cudnie te puchate platki wygladaly!!!!

Hejka :)
Bishopka
choineczka pierwsza klasa, dzisiaj w DDTVN taką widziałam :-D
Tasia wykurz sąsiada, chyba że sam wcześniej "padnie" :-p
Ankzoc Ty pracusiu, uważaj na siebie :-)
Pscółka super że faluje Ci brzuszek, ekstra :-D Powodzenia na wizycie ;-)
Oliwka a kiedy idziesz na zwolnienie??? przydałoby się już :-) wytrzymaj jeszcze...
Phel udanych zakupów ;-) uważaj na kręgola :-D postaram się dzisiaj przesłać moje wypociny :-p
Zonqa, Notka podrzućcie trochę białego puchu na święta na Dolny Śląsk :tak:
Shy spokojnie z tymi porządkami ;-)
Beti super przyjemnego ubierania choinki :tak:

U mnie też szaro i ponuro, ale może coś przywieje do świąt ;-) Dzisiaj jedziemy po choinkę, więc może jutro się ubierze...:cool:
No i zabieram się kolejny raz za pierniki hahahah :-D
Ja w sumie siedzę i na fb i na BB, tam gdzie więcej gaduł siedzi :-D

Miłego dnia brzuszki :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry