reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
majra trzymajcie się dzielnie w dwupaku

Tak nie na temat, ale muszę się podzielić moją radością.
Wyprowadził się sąsiad z którym się kłóciłam od 1,5 roku:-):-):-):-). Jak on mnie denerwował. Potrafił schodzić z 4 piętra z papierosem i mi praktycznie pod nogi rzucić peta w czasie gdy ja myłam klatkę schodową. Zrobiłam awanturę tak, że sąsiedzi powychodzili z mieszkań. Oczywiście chłopak się nie przejął i palił jak pali. A teraz go wylicytowali. Poszło kolejne mieszkanie pod młotek i właśnie nowi sąsiedzi się remontują. Głowa mnie boli od tego stukania i wiercenia, ale mam nadzieję, że jacyś normalni będą. Spółdzielnia ma takie problemy finansowe przez takich co nie płacą że już raz była groźba wyłączenia ciepłej wody. W tym roku były już 4 licytacje, więc się zabrali za te wszystkie meliny. Jeszcze pod nami jest taki pijaczek i w klatce będzie spokój.

reklama
majra -trzymaj sie kochana im dłuzej malenstwo posiedzi w brzuszku tym lepiej!!!dobrze ze jestes pod stała kontrola...
Dotkass- zdrówka kochana mi przechodzi u mnie juz wszyscy zakatarzeni....no niestety taka pora roku trzymaj sie !!!

Bozee dziewczyny a ja taka na żarta jest od wczoraj ze az wstyd:szok:juz sie tocze a nie nie chodze..Dzis ubralismy choinkę młody sie pokuł i juz nie podchodzi...:-D

Majra mocno zaciskaj nóżki by dzieciaczek nie wyskoczył za wcześnie a my wszystkie tu za Was trzymamy mocno kciuki i cieplutko o Was myślimy. Musi być dobrze i tego jak zawsze się trzymamy:tak:

A ja dziś pojeździłam sobie nieoczekiwanie po Warszawie brrr

Dobry Wieczór :) ja dziś. z komórki.. Dziś mąż miał wolne więc korzystałam z tego że zajął się Mają a ja mogłam posprzątać mieszkanko... w zasadzie została już tylko łazienka ale to już zostawiam mężowi. Troche mi zeszło bo nie chciałam się przemeczać więc robiłam przerwy... ale jakoś wykończyło mnie to i leze sobie nawet laptopa nie chce mi się odpalać "/

Wiecie że coś może byc z tym magnezem ja właśnie brałam go sporo 2 mce przed porodem bo robiło mi się rozwarcie i miałam skurcze i lekarze bali się żebym donosiła a jak przyszedł termin porodu zero skurczy i byłam po terminie i też nic jedynie jakieś lekkie więc musieli mnie ppd oksytocyne podłączyć. Może i wina magnezu faktycznie!

ella jak tam udało się ubrać choinkę :)

oliwka super że już macie imiona ;)

zonqa super że synuś przesypia całą noc w swoim łóżku :)

Mamakruszynki ja bym wybrała Matyldę ;)

shy no kochana w końcu na zwolnienie ;) Gratuluję ciociu :) faktycznie duży chłopak

Isku moja Maja ostatnio dużo opuszczała przedszkole przez te ciągłe choroby.Ale racja ciężko zostawiać takiego smutaska za drzwiami dlatego mąż wozi Maje rano a mi przypda w udziale ta weselsza część odbiór hih

Madan spróbuj nospe powinna pomóc

alex tak tak kochana tutaj glukoza a później rogalik na sniadanko hihi może pójdziesz za mnie?

Beti super że malenstwo takie aktywne od razu człowiek spokojniejszy

Ladies zdrówka dla synka

Phelania super fotki

bishopka wow ale cudna choinka

Majra trzymaj się dzielnie

iza współczuję kiepskich wynikow :( zdrówka życzę

tasia oby nowi byli lepsi ;)

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Wybaczcie, że praktycznie się nie odzywam. Teraz tez raczej na krótko, chociaż wiem że to nie miejsce na wrażenia po wizycie usg to jednak tu napiszę. Z maluszkiem wszytko w porządku, wiemy kto jest w środku - chłopczyk. Mamy dziewuszkę a teraz chłopak. Jedno co mnie wkurzyło to to że musiałam czekać na to usg, niby miałam byc pierwsza a tu jacyś ludzie mi się wpychają, najgorsze że faceci. Niestety mój mąż nie był ze mną. Zajmował się córą.
Majra trzymam mocno za Was kciuki. Leżeć,leżeć, leżeć... nie denerwować się...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry