reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pcsolka nie wydaje ni sie ze czujesz to ugniatanie dzidzi poprzez mała ilośc wód . U mnie wody są w normie i tez czuje jak dzidzia sie obraca właśnie poprzez ogniatanie raz z jednej raz z drugiej strony a pózniej kopniaczki w innym miejscu:tak:

reklama
Dziewczyny tez czytalam juz wczesniej na FB ta aukcje takze sie usmialismy:) jeszcze byla przyczepa campingowa poszla bodajże za 5000zł:-)

Martwie sie troche o młodego od czwartku ma ten katar ...i suchy kaszel teraz doszedł mokry kaszel z flegma:confused2:Jutro idziemy do pediatry zeby mu nie przeszlo na oskrzela:baffled:i jeszcze goraczka 38,5 :((( dalam Neurofen ale zobaczymy....ja juz w sumie doszlam do siebie i jest ok natomiast mojego M polamalo na maksa i poszedł do pracy...:-(...

Klade sie bo nie wiem jaka mnie nocka czeka a cos mi sie sie wydaje ze nie zaciekawa caly czas słysze jak młody kaszle ...Juz nie wiem co mam mu dawac,daje mu Cebion,Navsin do noska,wapno,i na kaszel jakis specyfik w kroplach...Jutro koniecznie musze kupic tran.

Nef ja robiłam w poniedziałek glukozę i wyglądało to tak jak opisujesz, tylko że glukozę dostałam na miejscu nie musiałam kupować, w dużym kubku, a myślałam, że to będzie mały taki w jakim podaje się lekarstwa w szpitalu :-( odpoczywaj i relaksuj się :-)
No i ja miałam 2 pobrania, przed i po 2h...

Ostatnia edycja:
Nef ja dzisiaj robiłam glukozę 75g. Miałam 3 pobrania: na czczo, po 1h i po 2h. Ale znajoma w tym samym lab robiła jakiś czas temu i tylko na czczo i po 2h bo miała takie zalecenie od swojej lekarki. Ja w 1 ciaży miałam 3 pobrania, a ponieważ teraz lekarz mi nic na ten temat nie powiedział to sama zdecydowałam o 3 pobraniach, żebym w razie co nie musiała czasem powtarzać badania...
aaa i glukozę miałam swoja (kupiłam w aptece) a Pani mi rozrobiła w kubeczku wody, myślałam, że sie zlituje i w połówce mi rozrobi ale niestety pełny kubeczek czyli te 200-250ml...
no i podobno trzeba wypić w przeciągu 3 minut.

Filozofia pobciązenia 75 g mówi o trzech pobraniach, a po 50 dwa pobrania. w sensie na czczo i po godzinie. przy 75 lepiej widac jak organizm radzi sobie z cukrem.
Bishopka może to żona pana który jakiś czas temu sprzedawal przyczepe kempingowa <lol> i właśnie tez do pisywal komantarze. przyczepe sprzedał a mial 1 000 000 wejść :-) ha ha ha

Śmieszne ogłoszenie w Allegro

Dominiczka w mniejszej sie nie rozpuszcza :-) zawsze lalam ciut goracej. ale chłodne sie lepiej pije. :-)

Phelania polecam inhalacje jezeli lekarz nie przepisuje to chociaz z NaCl w ampulkach, i nawilżaj na noc pokój, łatwiej będzie mu się oddychac. Na noc by go mniej męczyło możesz dawac sinecod ( pewnie go masz właśnie w kroplach) a w dzień syrop prawoślazowy żeby błony nawilżać i wykrztuszać to co go męczy i po syropie 15 minut (wykrztuśnym czyli m.in prawoślaz) oklepuj małemu plecki. Kładziesz dziecko na kolanach glowa nizej niż pupa :-) dłoń w łudeczkeio z dołu (plecow) olekpujesz ku górze, tyle ile wytrzyma :-) i w formie zabawy proponuje. lata jakieś ***** i zapalenie oskrzeli robi no :-(

Ostatnia edycja:
Ale tu ostatnio cicho!!!!!!!!!!!Cała ferajna przeniosła się na fb;)
Phel-to niezłe jaja z tym winem;)i zdrówka dla synka
Pszczółka-pochwal sie fryzem;)
Oliwka- upsss...;)
Nef-odpoczywaj odpoczywaj kochana;)
Oj jak mi się nie chce do pracy chodzić im bliżej końca tym gorzej!!! Ale później będę się nudziła w domu;/
Moja tez ostatnio słabiej podkopuje ale lekarz powiedział że Pani również miewa gorsze dni wiec dać dziecku spokój!!;) No dobra ok ale mama się martwi ;)

faktycznie cisza i spokój tu nastała
witam porannie i pochmurno, u mnie mają zacząć się mrozy
juniorek kopie od rana, ja z kolei jakaś zmarnowana jestem ;-)
ja dostać się do tego tajnego kręgu na FB, wie ktoś? każda z nas może?

Feli no widać, że mama z Ciebie pełną parą ;-)

Chciałabym wierzyć, że wkrótce nabiorę takiego doświadczenia. Póki co czuje się całkowicie ciemna. Ciągle chcę się zabrać za czytanie tego wątku zakupowego, żeby coś ogarnąć choć w kwestii tego, co muszę kupić, ale on jest taki dłuuugi :confused:

Kurde mógłby już wrócić ten mój T. bo tęsknię bardzo. Poza tym życie bez niego jest trudniejsze- nie ładuje auta do garażu, bo nie chce z tymi drzwiami walczyć, sama muszę tankować, sama pilnować pieca... ech nie zazdroszczę kobietom, które mają stale mężów na wyjeździe :eek:

reklama
hej

ja od 4 nie śpię:cool:

Phel to już kolejna taka historia która słyszę:-D nie wiem skąd te dzieci mają takie ciągąty:cool2:

Zmykam zaraz na wizytę i koniecznie muszę podpytać gin co to moje dziecię czasem wypina boleśnie:-D pewnie dupina :cool2:ale się dopytam:tak:
Dziewczyny wracajcie tutaj!!! FB miało być na nagłe przypadki:sorry2: Tu jest wszystko uporządkowane a tam misz masz.
Ja tam wolę BB i wz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry