reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

bakteria trzymam kciuki za wizytę. Daj znać jak już będziesz po:tak:
Neli jeśli to choć trochę Cię pocieszy to uwierz mi kochana, że w zeszłym roku mój mąż też zapomniał o moich urodzinach :p
Dopiero wieczorem sobie przypomniał jak już pół rodziny i znajomych mi życzenia złożyło :p
A i ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe :D
Julianka piękne krechy:-)

A mnie wczoraj wieczorem i w nocy strasznie dokuczały jajniki... szczególnie lewy.. i znów zastanawiam się czy wszystko jest z fasolką w porządku. Wszystko przez tych norweskich lekarzy:wściekła/y: Stracha mi takiego napędzili, że nie odetchnę póki nie dostanę wyników bety.

reklama
Lena a kiedy będziesz miała wyniki?Bo nie wiem czy doczytałam. W każdym razie trzymam kciuki dalej ale zobaczysz,że wszystko jest dobrze:tak:
bakteria za Ciebie też mocno zaciskam!

Ja już w pracy :dry: chce do domu:-(
Lena tak oni mają z tą pamięcią, mój zawsze się tłumaczy że ma tyle na głowie i nie jest w stanie o wszystkim pamiętać. Zawsze do mnie mówi że ja idę do pracy zrobię swoje i wracam i w domu już nie myślę, a on musi non stop- akurat myślał by kto nie myślę łatwo mu tak powiedzieć :-(.
I ode mnie tak że wszystkiego naj :-D .
Ewa zaczyna Ci apetyt dopisywać u mnie odwrotnie wcale mi się jeść nie chce, tylko pic.
Julianka ale śliczne kreseczki:-D
bakteria 3mam kciukasy:tak:
Mój szef z wejścia dziś się pytał co się stało że taka sina jestem, oby tylko sobie nie pomyślał :-D

A ja się oczywiście martwię, bo w porównaniu do testu Julianki (mam ten sam test i też na dziś datę @) - mam tylko cień krechy :-( no ale wiem, że beta teraz może być bardzo różna u każdej z nas, ech… oby do po południa, do wizyty. Bardzo liczę na USG, mój lekarz ma fajny sprzęt, może da się zobaczy5ć kruszynę, czy siedzi w dobrym miejscu…

dzień dobry,

ale żeście naprodukowały...ech ;-)

Neli, współczuję "oberwania" przez okap, a dla Ciebie spóźnione, ale bardzo bardzo serdeczne STO LAT!!! Bukiet.jpg

EWA będzie dobrze, no stres :-)

Julianka, to dwie krechy jak nic :-)

bakteria, trzymam mocno kciuki za wizytę, będzie dobrze

Lena, kotku mnie też pobolewał lekko jajnik, a raczej cosik promieniowało, może rozciąga Ci się macica i promieniuje ból na jajnik, staraj się nie stresować, bo jak wszystkie wiemy to stres najgorzej wpływa na nasze fasoleczki :tak:

jeżeli chodzi o nasze daty, założę później wątek "Ważne daty kwietniówek" co Wy na to??? będziemy tam umieszczały ważne dla nas daty, dzięki temu nawet jak mąż zapomni nam będzie miło :-p, gdy będziemy mogły życzyć sobie spełnienia marzeń, zawsze to fajnie na serduszku się będzie lepiej robiło :-) a teraz musimy sobie dostarczać endorfinek :tak:

miłego dnia

Dzień Doberek :-)

U mnie wszystko ok. Przynajmniej tak myślę. Wczoraj popołudniu byłam kompletnie wykończona i zasnelam o 22, wcześniej ziewając jak smok. Siku też zaczynam częściej latać a piersi bola na dotyk bardzo. Nastrój fajny i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

werys- a bete robiłaś? to wszystko wyjaśni- może jednak?

Królewna- no widzisz- mowiłam Ci że masz super betę ;-)

Anka- gratulacje!!!! :D oby tak dalej

Bakteria
- też rodziłam na Ujastku :) Zadowolona jestem- ja maiałam cc planowaną (ze względu na oczy) i wszystko poszło git. Myślę, że drugie też tam urodzę jak będzie wszystko ok.

Lena
- jakas paranoja z tym testem co Ci kazali zrobić u lekarza- jak np dużo piłaś to w tak wczesnej ciązy może wyjść bardzo rozcieńczone. No bez jaj! Widzę, że zrobiłaś tamten- dobrze- uspokój sie i czekaj na wynik bety. Będzie dobrze zobaczysz!:tak: Byle do jutra...a potem do kwietnia :-p

Dotkass- a Pani to wie, że w ciąży okien nie wolno myć?:sorry2:

Neli- no średnio śmieszne z tym okapem :dry: dobrze ze nic więcej sie nie stało. Co do urodzin to - 100 lat i spełnienia marzeń- zwłaszcza jednego, tego które nosisz pod sercem :tak::-D:-D:-D

Ewa
- widze ze apetyt dopisuje :cool2::-D

Julianka- gratuluje kolejnego II testu :tak:

Pieknego letniego dnia pełnego optymizmu i żadnych czarnych mysli życzę!:-)

hej dziewczyny, miałam napisać duzo ale wiecie co wcale mi sie nie chce.. ogólnie to nic mi sie nie chce i jestem nie do zycia ;p

dopadła mnie ta ciąza :p wczoraj ochota na frytki ;p a od dzis mdłości itp.
w pierwszej ciazy schudłam chyb a jakis 6 kg i widze ze teraz tez tak bedzie :p

umieram.;p

bakteria może twój kropek jest troszkę młodszy od mojego. Ja stosowałam w tym cyklu testy owulacyjne i wiem dokładnie kiedy kropek powstał. Może u ciebie owulacja była troszkę później:tak:
Nelli współczuję przykrego spotkania z okapem:tak:
Dziewczyny mój mąż do dzisiaj myli daty moich urodzin i imienin. A datę rocznicy ślubu wbijałam mu do głowy przez ładnych parę lat.:-D
Wczoraj musiałam powiedzieć teściowej o kropku, bo ma nosa i wywęszyła :-DA ja nie umiem kłamać...i przyznałam się do swojego stanu. :tak:A tak chciałam zachować tę nowinę do "po wizycie"...eh...

reklama
Ella, wiem wiem ;-) ale będę myła po jednym oknie przez dwa tygodnie :-D, w pierwszej ciąży myłam i było ok, więc wychodzę z założenia, że skoro czuję się dobrze to mogę, byle się nie nadwyrężać...jak nie dam rady to pewnie, że umyć nie umyję :tak:

Do góry