reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
cytrusik, gorszy :-D:-D:-D ale możemy wprowadzić "kiepszczy"...trochę chyba tak, powystawiałam towar na allegro i padam, nie wiem jakoś nic mi się nie chce...dzień jak co dzień :dry:

cytrusiku- niech mamy ze stazem zostaja tutaj...ja jestem w 1 ciazy ale z przyjemnoscia czytam o waszych troskach czy radosciach dotyczacych starszego malucha. Wszystko jest baaaardzo pomocne:)

no to super :-D to zostajemy :-D

dot no allegro potrafi wykończyć, ale raz się wystawi, jak nie zejdzie to juz później tylko klik wystaw ponownie i tyle dobrze.. a co tam fajnego opylasz, może coś nas zainteresuje ;-) ?

pscółka i spółka Kornelka gada bardzo dużo,oczywiście po swojemu(już nie mogę się doczekać pierwszego świadomego mama),i uwielbia jak są inne dzieci,nie ma co prawda do czynienia z Nimi na co dzień,ale staramy się żeby miała jakiś kontakt.

Mała śpi w wózku na polu,na szczęście lekarka nic nie stwierdziła i mamy pozwolenie na wypad jutro do Zakopanego:-)Kazała tylko pilnować żeby w nosku nic nie zalegało.
Idę się obiadem zająć:-)
Postaram się jeszcze zajrzeć wieczorkiem
Pozdrawiam mamusie

mamakruszynki to ja już teraz życzę udanego wyjazdu i jakąś ładną foteczkę gór poproszę. Bo ja mam do gór daleeeeko :-(

A ja nasmażyłam górę rybek i wcinam z surówkami.... uwielbiam. miało być jeszcze na jutro ale zjem chyba wszystko:-)

ja lubie gory, jest tam pieknie, ale nie moge tam jezdzic bo okropnie sie tam czuje :-( bol glowy mnie dobija, zreszta ja osobiscie balabym sie ;-) , ale wam zycze udanego urlopowania :-D zdjecia prosze :-D a na dlugo jedziecie?

reklama
Do góry