reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

dot no allegro potrafi wykończyć, ale raz się wystawi, jak nie zejdzie to juz później tylko klik wystaw ponownie i tyle dobrze.. a co tam fajnego opylasz, może coś nas zainteresuje ;-) ?
szczególnie, gdy się wystawia kilka rzeczy, albo kilkanaście...ja raz wystawiam potem się już nie martwię, bo na sklepie po 30 dniach samo si wystawia :tak: jak coś to _RODA_ - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ja nasmażyłam górę rybek i wcinam z surówkami.... uwielbiam. miało być jeszcze na jutro ale zjem chyba wszystko:-)
oj zjadłabym rybkę :-p:-p

reklama
Mamakruszynki - u nas pierwsze 'mama' pojawiło się koło roczku, ale dopiero w wieku 18m zaczął używać tego słowa świadomie.
Udanego wypadu życzę!

Dotkass - kupiłabym sobie takie etui, ale mąż by mnie zabił... 'Znów kupiłaś coś co będzie leżało' :p

cytrusik - oj trzeba tymi facetami potrząsnąć :cool2: dobrze że możemy tak się tutaj wygadać jakoś myśl, że nie jestem z tym sama dodaje mi otuchy
Jeśli chodzi o osobny wątek to widzę, że generalnie każda tu pisze o swoich problemach i pewnie byłoby tak, że jedna będzie pisać tu a inna na nowym... tak jak jest z wątkiem o dolegliwościach :sorry2:

yoohoosek super, że w końcu pojawiło się słoneczko ;-)

klaudia011 - u nas to samo Maja osłuchowo czysto i męczy ją suchy kaszel

pscółka i spółka - czyli zrobiłaś sobie indywidualną terapię;-)

white_orchid - super gratuluję.... mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej

Dotkass - kochana chyba taki dzień... ja ziewałam na potęgę, myślałam że w pracy zasnę... a ja polubiłam twoją stronkę... hihih teraz już nie jestem anonimowa ;-)

mamakruszynki - udanego wyjazdu

reklama
Mamokruszynki zazdroszcze, ja jeszcze nigdy nie byłam w ZAkopanym

White orchid fajnie że juz po wizycie i już wszystko si, jak ja nienawidziłam smaku luteiny, blee

U nas zimno , wieje, mdłosći chyba ustępują, mam nadzieję ze to zwiazane z końcem 1 trymestru , trzeba iśc w piecu napalić, pozdrawiam dziewczynki

Do góry