Też zostałam usunięta z FB, za to, że chyba się zbytnio nie udzielałam. Czytałam Was tam, ale nie wiedziałam co mam pisać, więc milczałam. Tutaj też się rzadko udzielam, bo najzwyczajniej w świecie nie mam nic konkretnego do powiedzenia. Jak się znajdzie jakiś temat to piszę. Nie lubię robić śmietniska o np. pogodzie w poszczególnych miastach.
Trochę przykro mi się zrobiło, bo lubiłam mimo wszystko czytać te pierdoły. Chyba częściej zacznę tu zaglądać na forum, bo rozwiązanie coraz bliżej, więc przyda się wsparcie i rada doświadczonych mamusiek ;-)
Witajcie ponownie:-)
Trochę przykro mi się zrobiło, bo lubiłam mimo wszystko czytać te pierdoły. Chyba częściej zacznę tu zaglądać na forum, bo rozwiązanie coraz bliżej, więc przyda się wsparcie i rada doświadczonych mamusiek ;-)
Witajcie ponownie:-)
Jeśli kiedykolwiek kogokolwiek uraziłam swoimi wpisami, to przepraszam, zapewne zrobiłam to nieświadomie. A wszystkie "porady" jakie zamieszczam, to nie są moje mądrości, a tylko to co zasłyszałam od znanych mi lekarzy, bo jak wiecie- jestem po przykrych przejściach i chciałabym tylko i wyłącznie Wam pomóc. Jestem osobą otwartą i jeśli ktoś ma coś do mnie, to chętnie poczytam, czy posłucham....
stałam się ciasteczkowym potworem
a że miałam w domu tylko gorzką czekoladę
i nikomu nie chce się wychodzić do sklepu, to zrobiłam pieguski, których przepis podała Pchełka :-) dziewczyny, te ciasteczka są pyszne!!!! Szkoda tylko, że tak mało :-( bo pożarliśmy takie ciepłe, prosto z piekarnika.
i batonowym
. Może to śmieszne, ale przywiązałam się do niektórych z Was i jak znikacie to róźne myśli do głowy przychodzą:-(, a z drugiej strony staram się uszanować, że każda ma wybór.