reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2013

Witajcie brzuchatki,

Chcialam wam życzyc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET:-)Zobacz załącznik 544086

M przyjechał z samego rana z pękiem małych różyczek i papmersami dla mlodego:p (zabrakło):-D

U nas pogoda barowa ,czyli wiosny ni słychu ni widu,narazie zimujemy:baffled:

Falidae- wymazu recznego nie mial robionego tylko ogólnie automat i wszystko ok ,eozynfile ma 1.9 (norma 1-5) to chyba to...przy powazniejszych chorobach tak jak bialaczka lub chorobach krwi spadaja lub sa za wysokie plytki krwi biale czerwone itp ,hemoglobina a tu wszystko ok dlatego ta hematolog nie wiedziala co mu jest:baffled:na temat bialaczki to juz chyba mam wszystko w jednym paluszku:nerd:wszyscy lekarze mowia ze to wybroczyny moze i tak bo nie znikaja po nacisnieciu palcem,jak wrzucilam haslo w google wybroczyny to włosy deba stanely!!!Alan ma czerwone punkciki jakby go igła pokłoli, narazie nie znikaja czekam na Dermatologa:/// i zobaczymy...
Bakteria- no wlasnie czlowiek musi sam kombinowac co moze byc dziecku ...bo inaczej nikt z tych "madrych" lekarzy nic nie powie -nie wie...teraz szukac dobrego lekarza to jak ze swieca....

reklama
witam :-)
bishopka masz utalentowanego męża, śliczna ta mysia :-)
phel 3mam kciuki,oby wszystko jak najszybciej się wyjaśniło
iśku mamy w klatce na polu kilkanaście królików ale tylko tak dla siebie, w sam raz będą na zupki dla mnie i dzidzi po porodzie :-), a jeśli chodzi o obróbkę to nawet lubię (od dziecka co roku mamy króliki i jestem przyzwyczajona), a w niedzielę na obiad królik w śmietanie mniam :rofl2:
Nef gratuluję nowego domu :) najważniejsze że macie własne 4 ściany i do tego sad z własnymi owocami...:-D super!
pscółka ja nigdy nie rodziłam naturalnie więc nie wiem o co można zapytać :no:
madzialenka witaj, popatrz na niezbędnik szpitalny :) tam jest wszystko
zozolka nie używam bazy tylko pasami przypinam fotelik i jest ok, więc nie trzeba ku[pować
agusiaks super życzonka :-D wzajemnie

a ja dziś zrobiłam sobie dzień lenia :-D tym bardziej że wczoraj M mnie bardzo wkur....:wściekła/y: Doti tylko zawiozłam do przedszkola i leże sobie w łóżku, po południu będę robić torcik królowej bo obiecałam córci że zrobimy sobie na dzień Kobiet a wieczorem "wieczorek piękności" z mamą i córeczką:-D(maseczki na twarz,stopy, dłonie no i masaż plecków zażyczyłam sobie u mężusia - Doti tak samo :-D)

wszystkim KOBIETOM (tym dużym, ,małym i maluśkim) WSZYSTKIEGO NAJ!!!!

Dla wszystkich kobiet przede wszystkim dużo spokoju

Bishopka minni prześliczna

Phel dziwna ta wysypka i że żaden lekarz nie wie co to

Isku ten mój łobuz na rowerze jeździ , tylko ja chciałam żeby się nauczył bez kółek bocznych to nie chce nawet usiąść.

Czekam na jakiekolwiek życzenia od M i się chyba nie doczekam, baran jeden

lenka faceci ogólnie mają spóźniony zapłon :tak: mój we wtorek trajkotał o tym, że dziś Dzień Kobiet a jak wstał dzisiaj rano o 6 do pracy i mnie budził to ani me ani be tylko powiedział że klucze są w aucie:sorry:

witam ;)

madan- Ty już za dwa tygodnie:szok: no mi mój lekarz mówi w ponł,że gdybym była w 36 tc to by zrobił cięcie. To łożysko mam takie brzydkie. ( a nie palę papierosów:sorry:) Jak wszystko pójdzie dobrze ( jak dotrwam) to za 3 tyg będę miała cesarkę. bo skurcze mam cały czas mimo fenoterolu, i boję się o to przodujące łożysko.

smile- 37 to już donoszone dzieciątko :) ja się pocieszam jak mogę ,że nawet ten 33 tc, 34 tc to juz jest dobrze:sorry::tak:

zozzolka- ja tez zabieram się za pakowanie torby od jakiegoś czasu. Puki co mam przygotowane tylko majtki i skarpetki.... a skurcze mam cały czas...bierzesz jakieś leki typu fenoterol?

Nef- gratulacje :tak:

Święto głupie jak but, ale… łyso, jak panowie nie pamiętają, nie? :-D
mój pamiętał! dostałam kwiatka w doniczce, Karmi i sękacza, czuję się rozpieszczona :-) i wymusiłam obietnicę lepszego humoru, bo ostatnio to on bardziej ciążowy niż ja :eek:
a nas dzisiaj synek obudził o 6. Myślałam, że go dam na balkon, zwłaszcza że miałam wyrwę nocną od 2 do 4.30 (nie mogłam spać z emocji, bo wczoraj miałam wizytę w klinice, gdzie chcę rodzić… głupia jestem :baffled:)

bakteria- my nie uznajemy ani dnia kobiet ani walentynek:-D wolę jak mój mężczyzna bez okazji powie dobre słowo;-) bądź da kwiatka(chociaż nie lubię kwiatów dostawać, chyba że w doniczce :p) ale na pewno jest to miłe jak facet pamięta :tak:

reklama
Witam się i ja
Wszystkim Kobietkom małym i dużym - najlepszego:tak:
My póki co dostałyśmy po buziaczku z rana, tzn. ja, Gosia i brzusio (bo ie wiadomo co w środku, to tak na wszelki wypadek:-D)

Naklepałam posta i wszystko wcięło i teraz mi szkoda.... zwłaszcza tej litanii pytań do położnej:crazy: ale już nie mam weny się powtarzać, sorki pscółka:sorry:

ktoś tu pisał, że ma śnieg:szok: no u nas coś koło 0C, wiec też bez rewelacji, ale śnieg to niech już sobie idzie precz!

Do góry