reklama
iza876
Fanka BB :)
Witojcie:-) niestety nie odp każdej z osobna bo widzę na telefonie. Dostałam kataru i gardło niesamowicie mnie boli
pól nocy nie spalam przez to
dziś rano obudziły mnie straszne bóle jak na o , a teraz pobolewa mnie w krzyżu i kluje mnie w dole
m załatwia sprawy pogrzebowe a ja leże i kwicze
i jeszcze na 15 mam wizytę na przepływy małej a tak mi sie nie chce iść :/

Anezram dawaj znać po wizycie, czekamy na wieści.
Ja w kopalni w Wieliczce byłam dwa razy, a w sumie to ani raz na trasie turystycznej, tylko jakieś jej fragmenty przy okazji zaliczyłam. W Bochni też dwa razy i kopalnia w Bochni może mniej monumentalna, ale jakaś taka "przytulniejsza" mi się wydała.
Ale ja w ogóle lubię kopalnie.
Ja w kopalni w Wieliczce byłam dwa razy, a w sumie to ani raz na trasie turystycznej, tylko jakieś jej fragmenty przy okazji zaliczyłam. W Bochni też dwa razy i kopalnia w Bochni może mniej monumentalna, ale jakaś taka "przytulniejsza" mi się wydała.
Ale ja w ogóle lubię kopalnie.
iza876
Hehe Kiedyś oglądałam horror o kopalni ,było tam pełno mutantow i nikt o nich nie wiedział
hehe a tak serio to ja tez nigdy nie byłam w Wieliczce a to nie tak daleko

madzikowska
Zaangażowana w BB
Tyle sie napisałam i skasowalo mi sie
Anzeram daj znać co i jak bo sama jestem ciekawa bo mam tak jak piszesz tylko tyle ze u mnie są przezroczyste i w ilości jakby kieliszka co 3h. I nie wiem czy to uplawy czy wody i podobnie jak ty cenie chce panikowac tym bardziej ze u mnie 3 ciąża a za każdym razem inaczej w poprzednich tak nie miałam nie wiem sama więc czekam bo w piątek mam wizytę

Anzeram daj znać co i jak bo sama jestem ciekawa bo mam tak jak piszesz tylko tyle ze u mnie są przezroczyste i w ilości jakby kieliszka co 3h. I nie wiem czy to uplawy czy wody i podobnie jak ty cenie chce panikowac tym bardziej ze u mnie 3 ciąża a za każdym razem inaczej w poprzednich tak nie miałam nie wiem sama więc czekam bo w piątek mam wizytę
czekolada1406
madzikowska jeśli Cię to niepokoi a nie chcesz robić paniki, to zawsze możesz zadzwonić na oddział do np. pielęgniarek i zapytać się co masz robić. Stawiam na to że każą Ci przyjechać i sprawdzić czy to wody płodowe, to nic nie kosztuje a w razie czego masz pewność że ilość wód jest ok. Wiem że w aptece można kupić taki test i sprawdzić czy to wody płodowe.
Dziewczyny jesteście w takim tygodniu ciąży że prawdopodobieństwo że to wody płodowe jest duże i żaden lekarz nie powinien was ochrzanić że panikujecie, za to może was ochrzanić że nie przyjechaliście tego sprawdzić.
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok
i dajcie znać jak już się dowiecie co to.
Dziewczyny jesteście w takim tygodniu ciąży że prawdopodobieństwo że to wody płodowe jest duże i żaden lekarz nie powinien was ochrzanić że panikujecie, za to może was ochrzanić że nie przyjechaliście tego sprawdzić.
Trzymam kciuki żeby było wszystko ok
reklama
Hej dziewczyny. Faktycznie coraz mniej nas. Ja jestem z tych ostatnich bo mam termin na koniec kwietnia ale z racji zagrozonej ciazy myslalam ze bede jedna z pierwszych rozpakowanych... Tymczasem skonczylam 36 tydzien i moge juz chodzic! Hurra!!!
Co do wilgotnej czy nawet mokrej bielizny to u mnie zaczelo sie tak dziac jak zaczela rozwierac sie szyjka. Tez sie martwilam czy to nie wody plodowe ale gin mnie uspokajal ze od momentu pekniecia pecherza (chocby sie tylko saczyly) akcja rozpoczyna sie w przeciagu 24h. wiec u mnie to na pewno nie to bo mam juz tak ok miesiaca. Najgorzej jest rano lub po lezeniu gdy wydzielina w pochwie sie skumuluje...
A co do porodu. Moze znacie jakies sposoby na naturalne wywolanie?
Ja sie podziele "mixem" starej poloznej ktory w zeszłym tygodniu wyprobowala moja znajoma i urodzila bardzo szybko i sprawnie. A mianowicie: Pudełeczko malin, 2 lampki czerwonego wina, ciepla kapiel polaczona z pociaganiem sutkow i na koniec przyjemnosci z mezem :-) Kolezanka ktora bardzo juz chciala urodzic o 20 godz zaczela wcinac maliny, ok 23 sie kapala itd... O 2.00 poczula skurcze, o 3 pojechali do szpitala a o 5 dzidzia yla na swiecie...
Czyzby dzialalo? Nie mam pojecia ale pisze a noz sie ktorejs przyda...
Co do wilgotnej czy nawet mokrej bielizny to u mnie zaczelo sie tak dziac jak zaczela rozwierac sie szyjka. Tez sie martwilam czy to nie wody plodowe ale gin mnie uspokajal ze od momentu pekniecia pecherza (chocby sie tylko saczyly) akcja rozpoczyna sie w przeciagu 24h. wiec u mnie to na pewno nie to bo mam juz tak ok miesiaca. Najgorzej jest rano lub po lezeniu gdy wydzielina w pochwie sie skumuluje...
A co do porodu. Moze znacie jakies sposoby na naturalne wywolanie?
Ja sie podziele "mixem" starej poloznej ktory w zeszłym tygodniu wyprobowala moja znajoma i urodzila bardzo szybko i sprawnie. A mianowicie: Pudełeczko malin, 2 lampki czerwonego wina, ciepla kapiel polaczona z pociaganiem sutkow i na koniec przyjemnosci z mezem :-) Kolezanka ktora bardzo juz chciala urodzic o 20 godz zaczela wcinac maliny, ok 23 sie kapala itd... O 2.00 poczula skurcze, o 3 pojechali do szpitala a o 5 dzidzia yla na swiecie...
Czyzby dzialalo? Nie mam pojecia ale pisze a noz sie ktorejs przyda...
Podziel się: