reklama
O'laaa
Fanka BB :)
Walizka czeka, tylko nie ma kiedy się spakowaćHej spakowana już prawie ale w kartonachposiałam gdzieś torby ale w końcu musze je znaleść a u was jak? Gotowi ?

Dla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywiołA samo nastawienie do porodu jak u Was? Macie szansę na poród rodzinny?

O'laaa
Dla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresowaćDla mnie to będzie pierwszy raz, więc idę na żywiołJeżeli chodzi o poród rodzinny to póki co tata może być od rozwarcia na 5cm i później 2h po porodzie, mam nadzieje, że się to nie zmieni, mamy termin na 13.04 więc zobaczymy, oby malutka chciała chwile wcześniej się zebrać
![]()

Ja tam się nie stresuje, bo raczej jestem zadaniowcem, a życie i tak zweryfikujeDla mnie drugi raz, ale powiem Ci , że nie ma co się stresowaću mnie też póki co , to tatuś też może być , nie powiem jest to wsparcie, tym bardziej że pierwsza ciąża musiała się zakończyć CC. My mamy na 18 kwietnia termin, ale czuję , że mnie weźmie chyba wcześniej
też będziemy mieć córkę
![]()

reklama
O'laaa
U mnie też mąż bardziej przeżywa niż ja
sama bym chciała jeszcze przetrzymać 2 tygodnie i urodzić, ale coś mi się wydaje , że może zacząć się przed terminem , bo już mam takie objawy... Z pierwszą córka chodziłam do samego końca i to jeszcze w masakryczne upały bo od kwietnia w 2018 lato się zaczęło
urodziła się na początku czerwca, a ja od maja się modliłam o rozwiązanie 

reklama