penguinlicious
Moderator
@MamaR jako prowadząca wątek musi Cię po prostu wpisaćCo mam zrobić żeby przyjąć mnie na ławeczkę ??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
@MamaR jako prowadząca wątek musi Cię po prostu wpisaćCo mam zrobić żeby przyjąć mnie na ławeczkę ??
O widzisz, może będę też tak mieć tym razem.. tylko właśnie jak liczyć cykl w takim wypadku jak mi się zacznie okres a chciałam robić jutro wyniki które najlepiej robić 2-5dc .. a potem jest weekend i zamknięteTest trzeba zrobić. U mnie też się tak działo w poprzednich cyklach że trochę krwi potem nic i dopiero okres, w sumie nie wiedziałam jak liczyć ten cykl.
Z tego co czytalam, to powinno się czekać do pełnego krwawienia aby zacząć liczyćO widzisz, może będę też tak mieć tym razem.. tylko właśnie jak liczyć cykl w takim wypadku jak mi się zacznie okres a chciałam robić jutro wyniki które najlepiej robić 2-5dc .. a potem jest weekend i zamknięte![]()
O proszę jaki piękny pikNo dobra laseczki, takiego pika mocnego to jeszcze nigdy nie wyłapałamczyli ostatnie dni nie było jednak pika, dziś jest
wczoraj działaliśmy, dziś przerwa i jutro działamy
![]()
Ja bym nie robiła jutro tych badań, dopóki nie rozkręci się normalne krwawienie - żywa, czerwona krew. Szkoda kasy.O widzisz, może będę też tak mieć tym razem.. tylko właśnie jak liczyć cykl w takim wypadku jak mi się zacznie okres a chciałam robić jutro wyniki które najlepiej robić 2-5dc .. a potem jest weekend i zamknięte![]()
Ja podobnie. Idę dzisiaj na monitoring i zobaczymy czy była owulacja ale coś mam dziwne przeczucia i chodzę zdołowana.Kurde dzisiaj to ja łapie jakiegoś doła![]()
no właśnie tak zrobię, jak się nie rozkręci jeszcze to dopiero w poniedziałek zrobięJa bym nie robiła jutro tych badań, dopóki nie rozkręci się normalne krwawienie - żywa, czerwona krew. Szkoda kasy.
Ja też .. najwyżej będziemy się starać dalej! Pójdziemy na majowe razemKurde dzisiaj to ja łapie jakiegoś doła![]()