Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Megi93 - ja tak mam, raz nic mi nie dolega a kolejnym razem odwrotnie nie ma na to przepisu i co miesiąc będą to inne dolegliwości.. niestety plusy i minusy zawsze będą
Ja niestety mam stałe dolegliwości. Bezsenność - budzę się 3-4 i mogę zasnąć dopiero ok 8. Jestem słaba i kręci mi się w głowie.
Nie lubię ryb a od 3 dni jadłabym tylko rybki ;-) Jestem w szoku :-)
Rybki zdrowe tylko dbaj o to żeby były z pewnego źródła bo procz tłuszczów i minerałów mają dużo hormonów metali ciężkich i innych śmieci. Lunka co do bezsenności mam to samo, budze się jak robi się jasno i czuje ze juz bym mogła nie spac, robię się senna 7-8 wstaje ok 10 i jestem nie do życia... I jestem taka rozlazla... Ide a jakbym w miejscu stała ktoś coś do mnie mówi niby słucham a jego słowa i tak do mnie nie docierają
Ja mam na odwrót w pierwszej ciąży mimo że sam test późno zrobiłam, od początku miałam różne dolegliwości- nadwrażliwość na zapachy, totalna zmiana smaków, mdłości itd. A teraz oprócz bolących, napuchniętych piersi i od czasu do czasu lekkiego zmulenia (zmulenia bo to za słabe żeby to mdłościami nazwać) nic mi nie dolega Ale też dużo teraz odpoczywam, bo mam ferie do poniedziałku, potem jak będę w biegu może się to zmienić...