schauma
Fanka BB :)
Dorota, Infini z facetami tak jest... Dlatego to my chodzimy w ciąży i rodzimy. Oni przy tych wszystkich dolegliwościach już by umieraliW myśl zasady, że facet nie ma kataru, on walczy o życie
![]()
Amen
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorota, Infini z facetami tak jest... Dlatego to my chodzimy w ciąży i rodzimy. Oni przy tych wszystkich dolegliwościach już by umieraliW myśl zasady, że facet nie ma kataru, on walczy o życie
![]()

szczególnie w dzień
ja mam kalendarz ciąży na bellybestfriend bardzo fajny w ostatniej ciąży też tam miałam

Milka nie sugeruj się objawiami czy ich brakiem, ja w pierwszej ciąży na początku oprócz zmeczenia nie miałam zadnych objawow i urodziłam zdrowe dziecko :-)
Tusia moja mama tez mowila ze "nie zgadza się" na kolejne dziecko, a wczoraj poleciała do sklepu i kupila już jakies ubranka, nawet je nie mowilam ze to wg mnie za wcześnie bo tak się cieszyla.
także u nas gitara, ale jednak ślub przsunęliśmy na styczeń. Poczytałam na forum i mogę nie dać rady z miesiecznym dzieckiem. Także szukam ciążowej sukni ślubnej.