milka<3
Fanka BB :)
dzien dobry!
dziewczyny, ale mialam wczoraj dzien, dostalam takiego wzdecia, ze po raz pierwszy bylo po mnie widac ciążę, bardzo zle sie czulam, przespalam pol dnia.. a dzis rano bylo mi niedobrze, mialam lekkie mdlosci! szok, myslalam ze sie nie doczekam, ale jednak
Rita witamy!
tak czytam ile wy tych badań robicie, a ja nic do tej pory... i jeszcze prawie 2 tygodnie do wizyty z midwife..
dziewczyny, ale mialam wczoraj dzien, dostalam takiego wzdecia, ze po raz pierwszy bylo po mnie widac ciążę, bardzo zle sie czulam, przespalam pol dnia.. a dzis rano bylo mi niedobrze, mialam lekkie mdlosci! szok, myslalam ze sie nie doczekam, ale jednak
Rita witamy!
tak czytam ile wy tych badań robicie, a ja nic do tej pory... i jeszcze prawie 2 tygodnie do wizyty z midwife..
Także cały wrzesień muszę jeszcze być u niego ale zrobiła mi od razu termin na wizytę od 01.10 mogę do niej przejść i przejdę na pewno kobietka zupełnie z innym podejściem chociaż nie jestem jeszcze jej pacjentką podeszła do mnie na rozmowę, powyjaśniała wszystko jeszcze pytała czy czegoś nie potrzebuję i sama od siebie wypisała mi receptę na jakiś lek na mdłości, z uśmiechem na ustach i w ogóle a nie to co tamten cwaniak szybko, szybko byle by kasę wypłacili ehhhh... jeden miesiąc do przeżycia tylko szkoda że badania w 12tyg u niego mi wypadną, muszę się umówić od razu do niego