reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ania ja 2 czy 3 dni temu się chwaliłam ze tak mi nic nie dolega i sie zaczęło :P z ciśnieniem juz dziś ok ale uciska mi to dziecko na wszystko każdy jego ruch odczuwam mocno zoladek, pęcherz... zgaga wróciła :D Spojenie lonowe to mi teraz przeszło ale też znam ten ból bo jeszcze z tydzień temu spać przez ból krocza nie moglam... No tak musi być to dobry znak bo rozciąga się wszystko i przygotowuje do porodu ;)

Bluelovi trzymaj sie kochana :***

A u mnie dziś nareszcie poprawa :) nie wiem czy moze ciśnienie się zmieniło ale głowa zupełnie mi odpuściła i czuje się jak nowo narodzona. Czuje mocno kopniaki po żebrach i innych wrażliwych miejscach oczywiście, ale bez bólu głowy świat jest taki piękny ;) i melduję że spakowałam torbę! Zdecydowałam się ostatecznie na małą walizkę - taką jak do samolotu można zabrać.

Bluelovi - kciukasy trzymam. Dobrze ze jedziecie sprawdzic

A ja obskoczylam zakupy. Kuchnie. Zagniotlam ciasto kruche na sernik. Wstawilam rosol. Zrobilam ten sernik z brzoskwiniami. Ogarnelam znow kuchnie i dysze jak lokomotywa popijajac sok z marchwi;) kurde narobilam sie przy tym serniku ze hej. Teraz odpoczywam. Musze umowic jeszcze psine na trymowanie bo zarosl strasznie i do decathlonu zadzwonic w sprawie roweru bo cos cisza a corka jutro ma urodziny. U nas piekne sloneczko. Maz namawia zeby isc lakami z pieskiem po corke ale to ze 2km w jedna strone. Chyba nie dam rady juz niestety:( a taka ladna pogoda az chce sie wyjsc.

Mi glowa tez przeszla dzis:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bluelovi trzymam kciuki, że "za chwilę" zobaczysz swojego synka! Czekamy z niecierpliwością na wieści!
Kitki, masz rację pogoda jest cudowna, a ja nie mogę za bardzo chodzić i żałuję, że nie mogę iść na spacer ;( Ale teściowa przyjeżdża zaraz po mnie i zabieramy Majkę na salę zabaw, bo biedna wczoraj cały dzień w domu z leżącą mamą przesiedziała. Usiądę sobie wygodnie w kąciku a teściowa przypilnuje małej. Nie mogę puścić jej samej, bo teściowa zabiera też drugą wnuczkę, a z dwiema nie da sobie rady.
Buziaki dla wszystkim mam :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry