reklama

Kwietniowe mamy 2016

aniabuu kurcze, to nieźle musicie mieć głowy do takich interesów :) my to z tych ostrożnych bardziej ;) no i jednak za dużo nas to pracy kosztuje by ten dom sprzedać.

montują mi drzwi do łazienki, a później do pokoju małego :D to jeszcze nie koniec roboty z nimi, ale przynajmniej będę mogła zamknąć żeby się tam nie kurzylo tak :)

reklama
Hej :) Bluelovi nie mogę się doczekać Maksia, powodzenia :)
My byliśmy na zakupach metrem bo auto w warsztacie niestety a Damianowi trzeba bylo nowe buty kupic, u nas już bardziej wiosna a adidasy z deka przyciasnawe się zrobiły :) Ale tylko 2 przystanki wszyscy razem podjechalismy a po zakupach na kawkę do wujka i potem nas odwiózł :) I tez odpoczywam a zaraz jakiś obiad na szybko musze zmontować makaron z kurczakiem chyba zrobię bo syn lubi :)
Co do spania to ulzyło mi ze nie tylko ja mam kłopoty :D musze spać na bokach lepiej mi na prawym ale i na lewym czasem się poloze a czasem też na plecach chwile poleże to wtedy się robi masakra :) Bo wszystko mi się od razu przygniata i no nie da rady :) Najśmieszniejsze są akrobacje kiedy w ogóle próbuje zmienić pozycję na jakąkolwiek lub wstać z łóżka hehe
Co do takiej rozmowy z lekarzem to mój to facet wiec wątpię żeby nawet wiedział co się do torby powinno spakować itd ale za to ostatnio pokazywał mi na szybko jak oddychać przy skurczach i pozycję do porodu przy której wg niego najszybciej rozwarcie będzie postępować- względem ułożenia dziecka. Także to mi się podobało tez u niego.

Bluelovi - dawaj dawaj, chcialabym miec takie nastawienie jak Ty:)

My dzialamy podobnie jak aniabuu srednio co 3 lata zmieniamy mieszkanie. Od 2007 przeprowadzalam sie 4 razy:eek: tylko ze my nie dom tylko mieszkania. I z tego wszystkiego to mamy teraz 3 mieszkania na glowie do ogarniecia:rolleyes: mysle ze za 2-3 lata maz znow cos wymysli bo juz baka ze bedzie nam tu ciasno i ze moze dom...a mi na sama mysl o remoncie niedobrze:D

Wrocilam z urodziny w lizakowie i padam. To juz nie dla mnie. 2 nospy wzielam i leze. Maz sie wystraszyl i mowi zeby dziadkow na dzis odwolac. Ale mnie nie boli jakos mocno. Troche plecy i brzuch twardy na dole i maly mi tam gmera i to srednio przyjemne. I jeszcze 2 os mi dzis powiedzialy ze niby brzuch juz mam nisko. Mi sie nie wydaje ale mnie ciut nastraszyly ze 2tyg temu jak sie widzialtsmy to mialam o wiele wyzej

Ciekawe co z bluelovie???
Renia ja też słabo sypiam, jak leżę na prawym to lewy boli, jak leżę na lewym to prawy boli,a jak już się poloze na plecach to mała mnie obkopuje. Ah uroki ostatnich tygodni ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry