reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Nosz, znowu trochę mnie nie było a tu takie wieści... :) bluelovi kochana miałaś ze mną rodzić ;) trzymam kciuki za lekki, szybki poród i dużo przytulańców z synusiem. Ja planowo w poniedziałek stawiam się do szpitala. Także też już tuż, tuż ... ;)

Bluelovi no w koncu cos sie zaczęło dziać:) trzymam kciuki :) juz zaraz bedzie kolejny dzidziuś:)

Ja odpoczywam dzis po zakupach, przygotowujemy obiado-kolacje bo tescie przyjadą a ja taka przemeczona jestem aż ustac już w kuchni nie mogłam.

aniabuu o jejku, a to nie męczą Cię te przeprowadzki? sposób fajny bo mortgage wam chyba nie rośnie jak zmieniacie dom, po prostu go przenosicie tak? kurcze, jak pomyślę ile juz kasy wsadzilismy w remont naszego domu, ile pracy to kosztuje mojego męża, myślenia, planowania, a ile jeszcze kosztow i pracy przed nami i ze jak w końcu skończymy i mielibyśmy wtedy go sprzedać... az mnie ciarki przechodzą... :( no ale każdy człowiek jest inny, grunt by działać tak by być szczęśliwym :)

bluelovi oby szybko poszlo, tego Ci życzę!!! :* :D ale super masz, ze zaraz przytulisz Maksia, az Ci zazdroszczę!! :D dajesz, dajesz, dajesz!!!!

reklama
Milka meczy,dlatego ja już powiedziałam że to nasz ostatni dom, ale my nie przewidywalni jesteśmy więc kto wie.
Morgage wzrasta, bo za każdym razem kupujemy droższy dom, no ale też zarabiamy na sprzedaży. Ogólnie dom w którym teraz mieszkamy mieliśmy sobie zostawić pod wynajem, a kolejny kupić za rok, no ale jak okazało się że jestem w ciąży to podjęliśmy decyzję ze kupujemy większy dom teraz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry