• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Zazdroszczę bluelovi takiego fajnego, luźnego podejścia do porodu. To pewnie przez to że to już trzeci poród w niewielkich odstępach czasu.
Ja jak dostanę skurczy czy wody najpierw mi odejdą to chyba posra...... się ze strachu i wrażenia... :baffled:

Ostatnia edycja:
Mikulinka my już trzeci dom będziemy remontować i mąż mówi że tym razem na pewno będzie rozwod.
U nas też malutka łazienka, 190x 150. My wkładamy wannę narożna z prysznicem,kibelek,umywalkę i jeszcze będzie miejsce na słupek na ścianie.pralka w zabudowie w kuchni. Płytki mamy już w domu,wybraliśmy ( się znaczy mąż wybrał,ja chciałam inne ) z Paradyż., geberyt i ublikacja już jedzie. Meble też wybrane tylko muszę kliknąć :)
Na szczescie kuchnie wybieram sama i mąż ma się nie wtrącać.
Ja już mam stresa i po nocy spać nie mogę jak my to wszystko ogarniemy, dom wymaga kompletnego remontu, z częścią musimy się uporać do czasu zanim dziec się urodzi. Mąż chodzi z kalendarzem i mi pokazuje od kiedy MOGĘ jechać na porodowke!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry