Witam wszystkich bardzo serdecznie!!
Milka - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

! Aby miłość kwitła z każdym dniem

U mnie niedawno wybiła dekada odkąd jesteśmy razem i leci 4 rok po ślubie
Bluelovi - Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Dzidziusia

! Kobitka na szkole rodzenia powiedziała, że stresowanie się na Twoim etapie może paradoksalnie opóźnić poród, bo Dzidziuś myśli, że Mamusia się stresuje, bo nie chce żeby wyszedł, więc przestaje się tam energicznie rozpychać i skurcze ustępują i często obserwuje, że jak kobiety przyjeżdżają na porodówkę ze skurczami i ze stresu te skurcze im przechodzą i jest czekanie. Także mówiła, żeby sobie możliwie jak najbardziej umilić ten czas oczekiwania, żeby zminimalizować stres. Chociaż z tego, co czytałam to miałaś bardzo małe skurcze? Mimo wszystko Kochana zrób dziś coś super przyjemnego dla siebie (na ile Ci szpital pozwoli) może jakieś dobroci do zjedzenia, albo przyjemną muzyczkę, czy fajny, lekki film? W każdym razie na pewno Wam teraz nie zaszkodzi

Powodzenia

!
Kitki - Bardzo dobrze Cię rozumiem, bo w grudniu miałam podobnego wała z prezentem dla M, gdzie woziłam się z firmą od początku grudnia do końca stycznia =/ (prezent miał być mikołajkowy =]) były prośby, groźby i nerwy, ale wygrała super upierdliwość, telefony niemal codziennie

, bo niestety nic innego się nie dało zrobić. Chociaż i tak ostateczna wersja "prezentu" różniła się od zaplanowanej. A teraz od końca października wożę się z jedną firmą, która mi sprzedała trefny mebel i sprawa jest już u rzecznika praw konsumenta

, ale nie wiem czy miałabyś na tym etapie siły bawić się w rzecznika, chociaż na pewnym etapie on przejmuje stery i działa w sumie sam w Twoim imieniu, także jakbyś chciała im utrzeć nosa, to jest na to szansa
Martita - A pralkę masz ładowaną od dołu, czy góry? i w którym miejscu masz drzwi do łazienki?
A ja dzisiaj jestem chodzące zombi, wieczorem potworny ból głowy, w nocy Dzidzia robiła harce

nie wiem co się teraz dzieje wokół mnie

także wybaczcie jeśli coś nachrzaniłam w tym poście