reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sweetka - rozmawialam z kierownikiem to jeszcze mial focha czego to ja chce. Stwierdzil ze to nie wina szczecina. Mam dzwonic na wroclaw i tam sie uzerac. Doslownie tak powiedzial. Stwierdzil ze jest dostepnych tyle rowerow ze moge wybrac inny i w ogole o co robie problem:oops: taki buc ze zamierzam zlozyc skarge i w ogole obsmaruje te placowke bo to nie pierwsza ich wpadka. Zatrudniaja nie wiem kogo, ludzie niekompetentni bez pomyslunku.

Dzis dla odmiany corka mnie obudzila po 5:confused: wyspana i gotowa do dzialania. Poszlam sie nawet z nia polozyc z nadzieja ze moze zasnie ale bez szans. Takze juz nie spie ale jeszcze leze bo w sumie nie mam nic do roboty

reklama
Kitki to twoja Nadia wstala jak moja :) chociaz to i dobrze bo i tak musialam mleko odciągać.
A z tym rowerem to naprawde buc ja bym zlozyla tez skargę, no kurczę ale bym się wkurzyła wrrrrrr

Dziewczyny pytałam mojej lekarki o ten lewy/prawy bok i powiedziała mi ze dużo lepiej spać na plecach jeśli lewy bok zdretwieje niż na prawym. .. Mi niestety na plecach jest niewygodnie bo brzuch mnie gniecie wiec w zasadzie często pół nocy na prawym przesypiam bo się tak obraca i nic nie poradzę. Ale nigdy mi się słabo z tego powodu nie robiło.

Kitki bardzo to irytujące ze wcześniej zadbałas o prezent a tu taka lipa :/ i na jakie rozwiązanie się zdecydowaliście ostatecznie? Bo córa pewnie sie nie może doczekać prezentu :) w ogóle sto lat dla niej :**

Bluelovi mam nadzieje ze choć trochę się wysłałaś i jesteś dziś gotowa do akcji :) kciuki cały czas zaciśnięte!

Fenika - dostanie jakis drobiazg i pieniazki z zastrzezeniem ze to na rower. Za jakis czas pojdziemy i na spokojnie wybierzemy bo i tak teraz nie mamy za bardzo gdzie go trzymac. To mialabyc niespodzianka ale skoro nie wyszlo to mysle ze w kwietniu kupimy bo teraz za wczesnie i tak na jazde.

Bluelovi - 5marca to super data;) namow synka by zechcial wyjsc:D jak nocka minela?

Kitki ale wtopa z tym rowerem, na twoim miejscu też złożyłabym skargę.
Bluelovi co tam u Ciebie?
Fenika dobrze wiedzieć, że te plecy nie takie złe jednak :P
Laura dziś buszuje od 6.30 ale przynajmniej wcześniej pójdzie na drzemkę, a ja razem z nią :) Mąż mimo soboty w pracy więc znowu jesteśmy same. W planach porządki, potem może jakiś spacer i małe zakupy. Chyba niestety coś mnie bierze, katar i ból gardła. Jak na razie bez gorączki i bez jakiegoś tragicznego pogorszenia samopoczucia więc mam nadzieję, że dalej się nie rozwinie. Miłego weekendu dziewczyny :)

Kitki nie ciekawie zrobili z tym rowerem :/ na pewno by się córka ucieszyła z takiej niespodzianki.

Bluelovi i jak dziś sytuacja? Trzymam kciuki :) ciekawe co też synek ma dziś w planach

Ja akurat zasypiam na lewym boku, jak wracam w nocy z łazienki to kładę się dla odmiany na prawy. Jakoś nie skupiam się na spaniu tylko na jednym boku bo jednak ten lewy częściej mi dretwieje.

5 marca to bardzo ladna data :) sama bym chetnie urodzila, gdyby to nie bylo za wczesnie. Dzis moja babcia i siostrzenica obchodza urodziny.

Z tym spaniem to kiedys pytalam mojej ginki i ona powiedziala, zeby sie absolutnie nie przejmowac i nie swirowac na punkcie spania na lewym boku bo natura tak stworzyla tak kobiete, ze na pewno krzywdy dziecku nie zrobi. Ale wiecie same, jak czlowiek sie tak naczyta to potem watpliwosci nachodza...

Kitki tez kiedys mialam taka historie, ze nie doslali mi prezentu dla corki i musielismy kupic jakis dodatkowy w ostatniej chwili.

Schauma zdrowka!

Mnie tez cos zlapalo chyba bo mam katar maly i boli mnie gardlo drugi dzien :(

My dzis w planach odwiedziny u mojej babci z okazji jej urodzin :) rodzinna impreza z tej okazji ma odbywac sie dopiero w swieta, ale jest duza szansa, ze my akurat nie dojedziemy wiec jedziemy dzis.

A reszta jakie plany na dzis?

reklama
Czołem dziewczyny ciężko was nadrobić ...
Kitki nie daj się z takimi trzeba ostro ... co cie ze ktoś nawalił ?
Blue ... jak tam sytuacja odezwij się choć gołębia pocztowego nam tu prześlij ...
Kuźwa laski czy wy tez się tak użeracie z małzonami przy remoncie ? Ja pierdziu jeszcze się na dobre nie zaczęło a już mnie wkurrrrrrrrrr.... Nadal się pakuję ...
Teraz pomyślałam ze z racji moich problemów z kręgosłupem to może jednak wanna ( mi pomaga na kręgosłup kąpiel ... ) a prysznic co.... tylko ze ta cholerna łazienka maleńka 150X150 i jak tu ją urządzić ? Do tego pralka 60X60 ... No i próbuje coś wymyśleć z wanną .. a no i umywalka musiałaby być malutka ...Ale jak się nie da będzie prysznic .... Chciałam powiększyć łazienkę o wc by było razem ale małżon nie chce i mówi ze dziwaczę Do cholery to ma mi być wygodnie kapać dzieciaki i samej tez ..Jego większość czasu nie ma w domu wiec jemu to lata ... a jak robić to raz a porządnie i na ileś lat . To łazienka jeszcze fachowiec kuźwa ze spółdzielni mi tez podniósł ciśnienie bo stwierdził ze kaloryfer przenieść to on może dopiero uwaga w MAJU .... bo sezon grzewczy .Ale już w dużym obecnie pokoju 25 m ( dzielimy go mniej więcej na pół ) podział grzejników za tym idzie to już tam sezonu grzewczego nie ma i można dzielić zakładać ... nosz kurw... A żeby jeszcze mi dowalić to małżon się pyta czy już pita rozliczyłam .... Jasny gwint .. za mało mam do roboty z 2 ką dzieci w ciązy ... To się wyżaliłam ... Blue nadal trzymam kciuki .... jak dam radę będę zaglądać .Miłej soboty dziewczyny :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry