reklama

Kwietniowe mamy 2016

Martita hehe to szal zakupów :-D
Kochane chyba zaczynam już swirowac, ciągle coś mnie martwi, dzisiaj co jakiś czas kluje mnie w pachwinach i dole brzucha, wiem że kiedyś o tym pisaliśmy że nie tylko ja tak mam ale się stresuje, dobrze że mam w poniedziałek wizytę bo bym nie wytrzymała...

reklama
Klaudyna - ja mam kombinezoniki na 62

Martita- pokazuj foty zakupowe wariatko:)

Do mnie dzis przyszlo lozeczko w koncu, juz zlozone. W week kupie materac wanienke i pampersy i mam wszystko w koncu:)

Maz oczywiscie zdziwiony ze corka mialaby z nami spac:rolleyes: wszystko juz zalatwione na za tydzien. Pochwalil ze to dobrze ze wszystkiego dopilnowalam bo dopiero by bylo. Takze nawet juz sie nie gniewam

Brzuch mnie noli. Tzn jelita. Wzielam juz 3 dawki tego lactulosum od wczoraj i nic. Masakra jakas. Jutro na czczo wezme cala dobowa dawke. Tylko jak ja wypije 45ml tego czegos

Tak na szybko...tylko jeszcze bez materaca i poscieli. Teraz posciel w dinozaury niebieska mi tu wcale nie pasuje...tak to jest jak cora wybiera. Jedno od sasa drugie od lasa

Załączniki

• 1457549050304.jpg
    1457549050304.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 121
  • 1457549066971.jpg
    1457549066971.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Bo my chcielismy loseczko brazowo-niebieskie ale bylo niedostepne. I mialo byc albo bezowe safari albo ten slon k corka bardzo chciala slonia. No j tak stanelo. Moj maz oczywiscie mowi ze ja to nam za malo problemow widac ze sie takimi pierdolami przejmuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry