Antus26
Fanka BB :)
Rsz faktycznie te liczne bakterie musi skonsultować ginekolog. Ja nie miałam nigdy czegoś takiego, więc nie pomogę.
Martita trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Jutro też dowiem się ile waży maluch
U nas dzisiaj planów brak, pogoda beznadziejna i z domu nie chce się wychodzić. Na pewno trzeba troszkę ogarnąć, zrobić obiadek i to czego najbardziej nie lubię - muszę posprzątać u króliczków (2) a one zajmują i brudzą cały balkon :/
Martita trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Jutro też dowiem się ile waży maluch
U nas dzisiaj planów brak, pogoda beznadziejna i z domu nie chce się wychodzić. Na pewno trzeba troszkę ogarnąć, zrobić obiadek i to czego najbardziej nie lubię - muszę posprzątać u króliczków (2) a one zajmują i brudzą cały balkon :/

ja widzialam kiedys filmik na fb jak mama pokazala synowi zdjecie usg, ze bedzie mial rodzenstwo, to chlopiec sie tak pieknie zachowal ze az sie poplakalam
mowil ze bedzie starszym bratem, ze bedzie pomagal, ze wezmie je do swojego pokoju i takie tam. Miod, malina