Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mi ta moja położna i położna ze szkoły rodzenia mówiły, że to dajemy w szpitalu jak pójdziemy... a babka ze szkoły rodzenia powiedziała nam nawet , że najlepiej w ogóle nic takiego nie dawać...
rsz91 pare razy pisalysmy co nieco o planach porodu, ostatni raz chyba nawet kilka dni temu, sorry za szczerosc, ale czasem mam wrazenie ze w ogole nas nie czytasz
dziękuję za info.... pierwsza ciąża i jestem zielona...
Mam pytanie czy dziewczyny , które miały cesarkę, musiały wypisywać jakiś dokument , że mąż/ partner po cesarce ma dostać dziecko ? Bo mi położna powiedziała, że mąż nie może być przy cesarce , ale dostanie dokumenty do wypełnienia w szpitalu , żeby mógł od razu po cesarce dziecko dostać
Rsz a po co plan porodu przy cesarce? To chyba raczej standardowy zabieg u mnie w szpitalu nie trzeba wypełniać żadnego papierka ale trzeba dopilnować żeby ojciec dostał dziecko czyli się upomnieć po prostu