reklama

Kwietniowe mamy 2016

Annika super! Juz w poniedziałek... Matko jak ten czas leci :-)

Antuś ale masz małego sportowca, przeslodko wygląda:-)

Nie czytałam forum od rana a wy tylko w tym wątku żeście 100 postów nabazgraly:-P

Ja dzisiaj od rana prasuję... Teraz chwila przerwy bo M. zaraz wraca, więc obiadek zjemy i znowu za żelazko łapię. Łóżeczko już zascielilam:-) coraz piękniej się robi a ja coraz spokojniejsza :-)

reklama
Annika POWODZENIA!!! :) o jejku, ale super! :)

Antus Boooozie, ale Twoja córcia jest słodka... :) jejku, zarąbiscie wygląda w tym stroju do nogi :)

Alunia pokaż łóżeczko! :) jak Ci idzie prasowanie, plecy nie bolą?

Cześć, od kilku dni czasu mi braknie... cały czas mam coś do zrobienia.
Kitki naprawdę masz super córeczkę, moja to tylko w kole pływa :-p
Ciekawe czy nie będzie zazdrosna o barta...
Moja Roksana opowiada jak to będzie mi ciągle pomagała i nawe w nocy ma wstawać do siostry;-) ;)
Rsz mi lekarz mówił, że jakby poród wcześniej się zaczął to mam jechać vdo szpitala i zrobią wczesniej cc, a jak nie to w wyznaczonym terminie będę miała cc. Dokladnie tak, jak dziewczyny piszą...
Annika trzymam kciuki i zazdroszczę, że za kilka dnia będziesz tulic maleństwo:-) :)
Antus słodko wygląda w tym stroju, mały sportowiec :tak:

dziewczyny, szok - w końcu spakowalam torbę!!! :D jestem z siebie dumna bo tydzień się na mnie gapila z końca pokoju, a ja ją bezczelnie ignorowalam ;) ale w końcu mąż mi zagroził, że w razie porodu przedwczesnego on będzie mnie pakowal i wsadzi tam 2 bodziaki, ręcznik i majtki bo o tym wie :szok: więc w końcu mnoe zmotywowal :D

reklama
Szwagierka ma niedługo przyjechać z 2 zelazkiem
Prasowalam na siedząco więc mnie plecy nie bolą [emoji12]

Łóżeczko póki co wygląda tak:
94119fbeab496d6dd5599a90afc7c3ca.jpg

Mama mi obiecała uszyć takie zaslonki na dolną część łóżeczka bo strasznie mnie denerwuje że tą szufladę tak widać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry