reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kitki to jednak udało mu się obrócić. ciekawe czy wtedy w nocy się obrócił czy dopiero później. to jak myślisz ze teraz leży?

sweetka idę cykać fotki

reklama
Milka - po nocy lezal poprzecznie bo czulam go po bokach. Teraz lezy chyba znow glowa w gol ale po drugiej stronie brzucha:eek: wtedy lezal tak ze glowa dol i po prawej stronie i tak sie wypinal. Teraz wypina sie centralnie na dole i po lewej pod cyckami. Ciekawa jestem gdzie glowa u gory czy na dole ale chyba na dole bo jak mi sie wypina u gory to takie nieduze gulki sie robia wiec jakby stopkami sie pchal.
A to moja corcia - oczywiscie ta na samej gorze;)

Załączniki

• 1457631016549.jpg
    1457631016549.jpg
    85 KB · Wyświetleń: 100
No ja mam dwie torby fitnes. Malo to nie jest. A wstawicie Wasze torby cobym mogla sie uspokoic, ze wszystko ze mna ok??
Milka ja podklady poporodowe mam 2 rodzaje jedne takie duzo na lozko a drugie duze ale mniejsze w majty ;)

Właśnie dziewczyny pokażcie foty swoich toreb... ciągle mi się wydaje, że mam za małą, a wielką walizkę chyba głupio brac :/

ania1982 moja walizka to tak stala i stala, w końcu się za nią wzięłam, Twoja widocznie tez musi swoje odstac :)

kitki o, to dobrze się ustawil skubaniec malutki :) syrkami okopuje Ci lewe żebra, mi moj wybrał prawe bo tez właśnie tak jak mówisz - takie małe gulki u góry czuję. dobrze ze mu sier udało :)
a core to masz odważna!! ja bym tam w życiu nie wyszła :D

aniabuu a widzisz, to ja wezmę dodatkową paczkę bo mam 10 w jednej

Ja biorę podkłady poporodowe do majtek - w szpitalu dają swoje, ale głupio mi było prosić jak się skończyły kiedy ostatnio byłam i chciałam mieć jakieś swoje. Co do podkładów na łóżko, to nie biorę, niech szpital sam dba o swoje łóżka ;)
Moja torba już czeka spakowana, ale cały czas zastanawiam się czy na pewno mam wszystko :)
Z rzeczy dla siebie mam: 2 koszule, szlafrok, klapki, podkłady, majtki siateczkowe, kosmetyki (szampon, żel pod prysznic, pastę do zębów, szczoteczkę, dezodorant w kulce, płyn do higieny intymnej), ręcznik, szczotkę do włosów, gumkę do włosów, wkładki laktacyjne.
Dla Antosia mam: paczkę pampersów 1 - żeby się nie prosić jak się skończą, chusteczki mokre, pieluchy tetrowe (3), pieluchę flanelową, ubranka do szpitala, ubranka na wyjście (kombinezonik, czapkę), kocyk, niedrapki.
Muszę dołożyć: tablet i ładowarkę, ładowarkę do telefonu, rożek (jeszcze nie wyprany)
Kitki, ale Twoja córcia jest odważna :) ale moją za kilka lat też tam widzę, bo energii to ona ma za troje dzieci i nie boi się niczego :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry