reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Sweetka, mam nadzieję, że to białko wynika tylko i wyłącznie z tego zapalenia pęcherza.
Alexia,, no to odliczamy razem z Tobą! Oby szybko zleciało :)
Schauma, u nas w szpitalu też często odsyłają z powodu braku miejsc i dlatego cieszę się, że moje cc będzie zaplanowane i na bank mnie nie odeślą :P no chyba, że poród zacznie się wcześniej...
Dziewczyny, pochwaliłam się jedną, niedużą torbą do szpitala i dzisiaj jak wyciągałam kocyk, żeby zobaczyć czy nie wziąć innego i pół torby mi się wysypało to się naklęłam równo i chyba Antośka spakuję w inną torbę :/
Jestem po usg, wszystko w odpowiednim dziale ;)

ja spakowalam juz 2 torby ale jak maz bedzie mial luźniejszy tydzien to sobie przepakuje ta dla malego. Poprzednio ladnie wszystko ulozylam a po porodzie to wlasnie on synka ubieral i nie wiedzial gdzie co jest. Teraz jestem madrzejsza o to doswiadczenie :)

Sluszna uwaga Karolina! Przypomnialo mi sie ze gdzies w necie czytalam, ze jesli przy porodzie ma towarzszyc nam partner to lepiej zeby on spakowal torbe (ta dla nas na czas porodu tez), zeby latwiej znalazl to co bedzie potrzebne. Nie sadze zebysmy przy silnych skurczach same siegaly po potrzebne rzeczy jesli obok jest ktos do pomocy.

Ja mam jedną torbę, ale rzeczy dla malucha zapakowałam w oddzielną siatkę, żeby łatwiej szukać i dorzuciłam do ogólnej torby. Moja torba raczej nie duża ale u mnie większość rzeczy jest w szpitalu i dla mnie i dla malucha.

reklama
Sweetka trzymam kciuki, daj znać po wizycie, ale na pewno wszystko będzie OK :)

Alexia wow, za 10 dni utulisz już swoją Wikusię, gratuluję :)

Ja spakowałam się w męża większą torbę na siłownię (tą, co kiedyś przekopałam po całym mieszkaniu jak mnie zdenerwował... :wink: )

A ja dzisiaj kiepsko się czuję. Cały dzień twardnieje mi brzuch i głowa mnie pobolewa, a do tego jestem ledwo żywa :huh:

Ale chociaż jedno miłe mnie dzisiaj spotkało - mąż kupił dzisiaj wózeczek (a miał kupić dopiero w poniedziałek). Zaraz pokażę zdjęcia na zakupowym. W końcu kolor inny niż planowaliśmy ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry