Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Klaudynaaa ale powiedziala Ci ze cos jest nie tak ze masz lezec? Trzymaj sie...ja w pierwszej ciazy lezalam od grudnia do kwietnia....wszysyko da sie przezyc...choc wtedy tez bylam zalamana...
klaudynaaa w takim razie masz leżeć i koniec. Naprawdę nie wolno Ci się przemęczać, to nie są żarty. Musisz teraz obchodzić się ze sobą jak z jajkiem ;-)
któras pytala o krwiaka, lekarka powiedziala ze nie jest az taki duzy zeby zagrazal ze to jakies cos poniedomykane chyba przy zagniezdzaniu ale ja sie na tym nie znam w kazdym razie powinien ssie wchlonac, specjalnie sie nie przejmowac nie zagraza.
klaudyna wszystko minie spokojnie sobie odpoczywaj !! kurde ja bym na te pierozki wpadla cie pocieszyc ale za daleko mam wszystko bedzie ok wytrzymasz ;*
Czy macie już umówione usg prenatalne? Ja zapisałam się na 17.09 to będzie 11t 6d nie za wcześnie? Potem nie ma tego lekarza co robi a ja chce robic caly czas na tym samym sprzęcie.
Witam serdecznie wieczorem. Ale naskrobałyście cały dzień hehe. Ja to ledwo już żyję. Byłam z córcia na zakupach szkolnych. Do tego 2 godz. Placu zabaw. I jeszcze nie zmordowana. Na dodatek moj piesek kleszcza miał. No i z rana badania, pobieranie krwi no i co,odpłynełam..