reklama

Kwietniowe mamy 2016

Sciagnelam wlasnie sobie wyniki z wczoraj. Krzepniecie znow do dupy ale juz sie tak nie przejmuje. Krew jak zwykle same strzalki albo gora albo dol ale to tez przezyje. Ale s moczu wyszla mi glukoza. Wiecie co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cudo

reklama
Sciagnelam wlasnie sobie wyniki z wczoraj. Krzepniecie znow do dupy ale juz sie tak nie przejmuje. Krew jak zwykle same strzalki albo gora albo dol ale to tez przezyje. Ale s moczu wyszla mi glukoza. Wiecie co to oznacza bo pierwszy raz mam takie cudo
Kitki a czy przypadkiem przed oddaniem moczu do badania (wieczorem) nie zjadłaś czegoś słodkiego albo jakieś owoce? Bo ja właśnie kiedyś oddawałam mocz w poniedziałek do badania a w niedziele pojadłam sb troszke słodkiego i mi wyszła glukoza. Musiałam powtórzyć bo mojej gince się nie podobało. Ale powiedziałam jej właśnie jaka sytuacja była, powtórzyłam ten mocz i wyszedł ok.:)
f2w39jcg9643e66r.png

Kitki troszke bardziej sie szamotała przed badaniem i na badaniu sie bardzo wypychala. A to wyszło na zwykłym sprawdzaniu tętna na detektorze lekarskim.
Przed chwila znowu miałam ktg i przy ruchach skacze jej do 180, tak to w normie 140-150 ale nie wiadomo czy coś sie dzieje czy taka jej natura.

Kitki nie przejmuj sie kilogramami, widzialysmy Twoje fotki przeciez i chyba nikt nie zaprzeczy temu, ze super wygladasz :) Moze powoli, ale z pewnoscia zrzucisz zbedne kg po ciazy :)
Ja juz mam 16 na plusie :)

Co do glukozy to w ciazy sie moze zdarzac w niewielkich ilosciach, jak sie utrzymuje dluzej albo jest wysoka ilosc to moze swiadczyc o cukrzycy ale ona sie przeciez wczesniuej ujawnia, nie wiem czy na tym etapie ciazy tez mozez. Duzo tej glukozy Ci wyszlo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry